Πετράκης: "Η Άλκμααρ το φαβορί, αλλά θα παλέψουμε"

Ο Γιάννης Πετράκης έχρισε φαβορί την Άλκμααρ, ωστόσο επεσήμανε πως ο ΠΑΣ θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ολλανδία.

Πετράκης: "Η Άλκμααρ το φαβορί, αλλά θα παλέψουμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στην Ολλανδία ενόψει της αναμέτρησης με την Άλκμααρ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο προπονητής των Ηπειρωτών, Γιάννης Πετράκης, έχρισε φαβορί την Άλκμααρ στη συνέντευξη Τύπου, ωστόσο επεσήμανε πως η ομάδα του θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

"Η Άλκμααρ είναι το φαβορί, μια πολύ ισχυρή ομάδα, που παίζει πολύ οργανωμένο και επιθετικό ποδόσφαιρο.

Κυκλοφορούν γρήγορα την μπάλα και έχουν ταχεία μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και αντίστροφα. Το έργο μας είναι δύσκολο, αλλά έχουμε πίστη στους εαυτούς μας, έχουμε τη δική μας αγωνιστική ταυτότητα και θα παλέψουμε. Το 0-0 ή το 1-1 θα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για μας.

Απολαμβάνουμε την περιπέτεια αυτή μέχρι τώρα, η πορεία μας είναι κάτι φανταστικό, και θα προσπαθήσουμε να πάμε παρακάτω".

Από την πλευρά του, ο Άντι Λίλα, δήλωσε: "Είμαστε έτοιμοι και έχουμε μεγάλο πάθος για τον αγώνα. Δεν είμαστε μια ομάδα που έχει κάποιον μεγάλο σταρ, αλλά είμαστε μια οικογένεια και αυτό είναι η δύναμή μας. Θα έχουμε και λίγους φίλους στο πλευρό μας, που θα μας είναι χρήσιμη βοήθεια για μας. Η συμπαράστασή τους μας δίνει έξτρα ενέργεια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK