Πετράκης: "Μας επηρέασε η διακοπή"

Η αγωνιστική απραξία των τριών εβδομάδων ήταν η βασική αιτία για το κακό ξεκίνημα του ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς με τον Παναιτωλικό, σύμφωνα με τον Γιάννη Πετράκη.

Πετράκης: "Μας επηρέασε η διακοπή"
INTIME SPORTS

"Πιστεύω ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ανεξάρτητα αν δεν μπήκαν τα γκολ. Δεν βρίσκονται οι δύο ομάδες τυχαία ψηλά στη βαθμολογία. Στο ξεκίνημα ήταν εμφανές ότι μας επηρέασε η διακοπή, δεν είχαμε ρυθμό και πατήματα της αξίας μας, σε συνδυασμό ότι παίζαμε με μια καλή ομάδα, μας δημιουργήθηκαν προβλήματα, από τα οποία θα μπορούσε να βρεθεί μπροστά ο Παναιτωλικός και δεν θα ήταν εύκολο για μας.

Μετά το 30' βρήκαμε ρυθμό, είχαμε πολλές ευκαιρίες, βελτιώσαμε την τακτική μας σε σημεία που μας δημιουργούσε προβλήματα ο αντίπαλος. Στην επανάληψη δεν μας έκανε ευκαιρίες ο Παναιτωλικός, αντιθέτως εμείς είχαμε καλές ευκαιρίες, αλλά και προϋποθέσεις που δεν έγιναν ευκαιρίες. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για το ματς της Τετάρτης με τον Πλατανιά στην έδρα μας", είπε ο Γιάννης Πετράκης.

Ερωτηθείς αν ήταν αργοί οι παίκτες του στην τελική προσπάθεια, ο τεχνικός του ΠΑΣ απάντησε: "Δεν ήμασταν αργοί, απλά δεν είχαμε καλές επιλογές. Οι παίκτες, όταν είναι στο κόκκινο, δεν είναι εύκολο να παίρνουν την καλύτερη απόφαση".

Όσον αφορά το όριο της πεντάδας σχολίασε: "Δεν κάνω λογαρισμούς, εμείς έχουμε τον Πλατανιά μπροστά μας την Τετάρτη και με αυτό ασχολούμαστε".

Για τον τραυματισμό του Κρίστιαν Τσάβες, τέλος, είπε: "Θα το εκτιμήσουμε αύριο, θα κάνει μαγνητική, μην πούμε κάτι που δεν ισχύει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK