Πετράκης: "Πήραμε σπουδαίο βαθμό"

Την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση των Πηγαδίων εξέφρασε ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι πρωταρχικός στόχος του ΠΑΣ Γιάννινα είναι να παραμείνει στην κατηγορία.

Πετράκης: "Πήραμε σπουδαίο βαθμό"
INTIME SPORTS

Οι δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΣ: "Σ' έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο και απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα καταφέραμε και πήραμε έναν σπουδαίο βαθμό. Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια, συγχαρητήρια στα παιδιά. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, δεν μπήκαμε καλά στο πνεύμα του αγώνα, ο αντίπαλος ήταν πιο απειλητικός στο ξεκίνημα, όμως μετά αλλάζοντας την τακτική και τη διάταξή μας, ελέγξαμε το παιχνίδι και δημιουργήσαμε και κάποιες προϋποθέσεις για να σκοράρουμε.

Στο β' μέρος ήταν μια αναμέτρηση χωρίς φάσεις. Δεχτήκαμε ένα γκολ που δεν έπρεπε να δεχτούμε, καθώς η φάση ξεκίνησε από δικό μας κόρνερ. Ισοφαρίσαμε όμως και το τελευταίο πεντάλεπτο ήταν και πάλι δύσκολο για μας, γιατί η Ξάνθη έγινε πολύ απειλητική και μετέφερε το παιχνίδι στην εστία μας. Μας ικανοποιεί ο βαθμός, κοιτάζουμε τη συνέχεια. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK