Πετράκης: "Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό"

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Γιάννης Πετράκης παρά τη σημαντική νίκη επί του Ατρομήτου, τόνισε ότι ο ΠΑΣ δεν έγινε Μπαρτσελόνα, ενώ αποκάλυψε ότι από λάθος δεν δηλώθηκε στην αποστολή ο Γιώργος Ντάσιος.

Πετράκης: "Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό"
INTIME SPORTS

Αρχικά, ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα είπε: "Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη, απέναντι σε μια από τις πιο καλά οργανωμένες ομάδες σε όλα τα επίπεδα κι αυτό δίνει αξία στη νίκη μας. Είχαμε τα χαρακτηριστικά που θέλαμε σαν ομάδα, τόσο σε νοοτροπία όσο και σε τακτική προσέγγιση. 'Ήταν δύσκολο παιχνίδι, ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει επικίνδυνος ο Ατρόμητος με την ποιότητα παικτών που διαθέτει. Με πολύ προσπάθεια πήραμε τους 3 βαθμούς. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και στον κόσμο που βοήθησε με τη συμπεριφορά του σε όλο το ματς. Αυτό θα πρέπει να το σημειώνουμε όταν το εισπράττουμε.

Το άφησα τελευταίο, αλλά είναι πολύ σημαντικό. Κάποια στιγμή η φωτοβολίδα ανεβαίνει ψηλά, αλλά ξέρουμε την κατάληξη. Ξεκινήσαμε με μεγάλη προσπάθεια από το καλοκαίρι με ταπεινότητα για να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Αν ήμαστε καλοί θα φανεί στο τέλος. Για να έχει ισχύ η νίκη, πρέπει να κερδίσουμε και το επόμενο ματς. Δεν γινόμαστε από τη μια μέρα στην άλλη Μπαρτσελόνα. Πρέπει να είμαστε μετρημένοι. Είχαμε ένα γερό χαστούκι από τον Λεβαδειακό πριν μερικές ημέρες και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι να μην επαναληφθεί. Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό".

Ερωτηθείς αν μπαίνει ψηλότερα ο πήχης με αυτήν τη νίκη και τι έγινε με τον Γιώργο Ντάσιο που δεν ήταν δηλωμένος στην αποστολή, ο Γιάννης Πετράκης απάντησε: "Έγινε λάθος με τον Ντάσιο, ήταν στην αποστολή, από λάθος δεν δηλώθηκε. Η τοποθέτησή μου δίνει την απάντηση στο άλλο σκέλος της ερώτησής σας. Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό. Είναι εύκολο να κατρακυλήσεις και να πέσεις χαμηλά"

Κληθείς να σχολιάσει αν αισθάνεται πιο ασφαλής με τους 20 βαθμούς συγκομιδής τόνισε: "Όχι δεν αισθάνομαι πιο ασφαλής. Τώρα μ' ενδιαφέρει μόνο το επόμενο ματς".

Αναφερόμενος, τέλος, στο ματς με τον ΠΑΟΚ είπε: "Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ, από τις μεγαλύτερες διαχρονικά ομάδες. Δεν με αφορά ούτε σαν άνθρωπο ούτε σαν προπονητή το αν είναι κουρασμένος. Εμείς θα είμαστε προετοιμασμένοι να παίξουμε με τον πρώτο".

24MEDIA NETWORK