Πιέσεις στον Νεϊμάρ να μην παίξει στο Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η βραζιλιάνικη ομοσπονδία δεν θέλει να διακινδυνέψει τη συμμετοχή του μεγαλύτερου αστεριού της, πιέζοντας τον Νεϊμάρ να μην αγωνιστεί στο Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο. Διαβάστε το στόρι.

FORTALEZA, BRAZIL - JUNE 19:  Neymar of Brazil celebrates scoring the opening goal during the FIFA Confederations Cup Brazil 2013 Group A match between Brazil and Mexico at Castelao on June 19, 2013 in Fortaleza, Brazil.  (Photo by Clive Rose/Getty Images)
FORTALEZA, BRAZIL - JUNE 19: Neymar of Brazil celebrates scoring the opening goal during the FIFA Confederations Cup Brazil 2013 Group A match between Brazil and Mexico at Castelao on June 19, 2013 in Fortaleza, Brazil. (Photo by Clive Rose/Getty Images) GETTY IMAGES

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Βραζιλία σχετικά με τη συμμετοχή του Νεϊμάρ στο ντέρμπι τίτλου της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Βραζιλιάνος, οποίος αναρρώνει από τον τραυματισμό του στον τελικό του Copa del Rey (16/4), έχει κριθεί αμφίβολος για το τελευταίο ματς του ισπανικού πρωταθλήματος, με την ομοσπονδία της Βραζιλίας να τον πιέζει να μην αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα "Marca", πέρα από την ομοσπονδία της χώρας του, ο Νεϊμάρ δέχεται πιέσεις και από πολλούς χορηγούς να μην αγωνιστεί και επιβαρύνει την κατάστασή του για να είναι έτοιμος για το Μουντιάλ που ξεκινάει σε λίγες μέρες. Ο 21χρονος επιθετικός άλλωστε είναι αυτή τη στιγμή ο πιο εμπορικός παίκτης της "σελεσάο" και οι Βραζιλιάνοι δεν θα θέλανε σε καμία περίπτωση να τραυματιστεί.

Ο πατέρας του Νεϊμάρ μάλιστα, διαβεβαίωσε από την Βραζιλία πως δεν θα επιτρέψει στον γιο του να αγωνιστεί στο ματς κόντρα στην Ατλέτικο.

Πιέσεις στον Νεϊμάρ να μην παίξει στο Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο

Ο ίδιος ο παίκτης πάντως με δηλώσεις που έκανε επί του θέματος σχολίασε: "Θα δούμε αν θα αγωνιστώ το Σάββατο. Νιώθω έτοιμος. Η Ατλέτικο είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, με μεγάλους παίκτες και θα είναι δύσκολος αγώνας. Πρέπει όμως να κερδίσουμε".

Διαβάστε ακόμη:

Οι 23 της "σελεσάο" για το Μουντιάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK