Πήγε για βολέ και του βγήκε… γκολ! (VIDEO)
Τερματοφύλακα να βρίσκει δίχτυα έχουμε δει αρκετές φορές. Τερματοφύλακα να σκοράρει με... βολέ όμως πιο λίγες. Ο Κρίστοφερ Φάιφερ της Σβάινφουρτ το κατάφερε. Δείτε το VIDEO.
Fussball, Regionalliga Bayern, FC Bayern München II - 1. FC Schweinfurt 05, v.li.: Christopher Pfeiffer (1. FC Schweinfurt 05) beim Abwurf, Freisteller, Einzelbild, Aktion, Action, xslx Football third division Bavaria FC Bavaria Munich II 1 FC Schweinfurt 05 v left Christopher Pfeiffer 1 FC Schweinfurt 05 the Dropping cut out Single Action shot Action
imago/foto2press
Η αναμέτρηση της Σβάινφουρτ με την δεύτερη ομάδα της “Μόναχο 1860” βρισκόταν στο 15ο λεπτό, όταν ο τερματοφύλακας της πρώτης, Κρίστοφερ Φάιφερ βρήκε δίχτυα από το… πουθενά.
Ο σκόρερ, θέλησε να κάνει ένα δυνατό βολέ και με κάποιο τρόπο η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, πιάνοντας απροετοίμαστη την άμυνα και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων αλλά και τον… κάμεραμαν, ο οποίος εκείνη την ώρα φρόντιζε να μεταφέρει στο κοινό πλάνα από την εξέδρα.
Δείτε το VIDEO: