Πήγε στη Ριέκα, δηλώνει πως είναι για... Μίλαν και Ρεάλ!

Ο Βαλερί Μποζίνοφ υπέγραψε συμβόλαιο στην Ριέκα όμως θεωρεί πως θα έπαιζε άνετα στη... Μίλαν ενώ υποστήριξε ότι με βάση το ταλέντο του θα έπρεπε να έχει αγωνιστεί στην Ρεάλ Μαδρίτης!

Πήγε στη Ριέκα, δηλώνει πως είναι για... Μίλαν και Ρεάλ!

Είναι ένας από τους πλέον προικισμένους επιθετικούς που έχει βγάλει το ποδόσφαιρο της Βουλγαρίας αυτό τον αιώνα και το έδειξε με την παρουσία του στη Serie A όμως τα τελευταία χρόνια η καριέρα του Βαλερί Μποζίνοφ έχει πάρει καθοδικη πορεία και πλέον αγωνίζεται σε ομάδες που δεν ανήκουν στο πάνω... ράφι.

Εδώ και λίγες ημέρες ο 31χρονος επιθετικός ανήκει στο δυναμικό της Ριέκα (συμπαίκτης του Χάρη Μαυρία) ωστόσο κάθε άλλο παρά θεωρεί πως είναι για αυτό το επίπεδο και το ξεκαθάρισε μέσω άκρως αποκαλυπτικής συνέντευξης στην "Gazzetta dello Sport" όπου μίλησε για Μίλαν, Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης και Μουρίνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ:

"Η Μίλαν όπως όλη η Serie A δεν αντιπροσωπεύει πια το μεγαλείο που γνώρισα εγώ. Σε αυτή την Μίλαν θα έπαιζα άνετα, είμαι στο επίπεδο των Κάλινιτς και Αντρέ Σίλβα και ο Κουτρόνε μου αρέσει αλλά δεν είναι πρωταθλητής.

Στην Γιουβέντους ήμουν στο ίδιο δωμάτιο με τον Πάβελ Νέντβεντ που είχε πάρει τη Χρυσή Μπάλα.

Πέτυχα το πρώτο γκολ στο Σαν Σίρο στις 6 Ιανουαρίου 2005 όταν ο Σέβα έδειχνε τη Χρυσή Μπάλα που είχε πάρει. Σκόραρα απέναντι σε μία ομάδα που είχε Ντίντα, Καφού, Νέστα, Μαλντίνι, Πίρλο, Κακά. Στο κέντρο είχε τον Γκατούζο, ο Ρίνο είναι θρύλος, με τον καιρό θα γίνει ο νέος Μουρίνιο.

Εγώ με το ταλέντο που είχα θα έπρεπε να παίξω στην Ρεάλ Μαδρίτης. Έκανα λάθη όταν ήμουν νεαρός, ήμουν "βαρύς" και παρορμητικός. Τώρα ωρίμασα με τα δύο μου παιδιά, Βάλερι Τζούνιορ και Νικόλ.

Στην Λέτσε πάντως είχα για συμπαίκτες τους Βούτσινιτς, Σεβαντόν και Τζακομάτσι και αυτή την εποχή αν παίζαμε θα διεκδικούσαμε το σκουντέτο.

Ήρθα πριν λιγο καιρό εδώ και ξέρω ότι δεν ήρθα σε μία ομαδούλα αφού λίγες εβδομάδες πριν την άφιξή μου νίκησαν 2-0 την Μίλαν..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK