Πικέ: "Ανάμεσα σε λεφτά ή τίτλους ο Νεϊμάρ"

Ο... στενός φίλος του Νεϊμάρ Τζούνιορ, Πικέ, τόνισε πως όλοι μέσα στην Μπαρτσελόνα προσπαθούν να βοηθήσουν τον Βραζιλιάνο να πάρει την καλύτερη απόφαση για το μέλλον του. Στο τέλος, βέβαια, πέταξε την... μπηχτή του.

FC Barcelona's Gerard Pique, right, celebrates with his teammate Neymar after scoring against Athletic Bilbao during a quarterfinal, second leg, Copa del Rey soccer match at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, Jan. 27, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
Gerard Pique Neymar AP

Το κλίμα στις τάξεις της Μπαρτσελόνα έχει διαταραχθεί τις τελευταίες ημέρες, αφού ο Νεϊμάρ είναι αναποφάσιστος όσον αφορά το μέλλον του, με αποτέλεσμα να υπάρχουν εντάσεις στις προπονήσεις.

Αποκορύφωμα οι... φάπες που έπαιξε με τον Σεμέδο, με αποτέλεσμα να τον διώξει από την προπόνηση ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Μιλώντας στο ESPN, ο εκ των κολλητών του Νεϊμάρ, Πικέ, αποκάλυψε πως όντως ο Βραζιλιάνος είναι κοντά στην έξοδο, προσπάθησε να τον στηρίξει, αλλά φρόντισε να τον κράξει με το... γάντι.

"Είμαστε κοντά και του είπα να μείνει, όμως ξέρω πως περνάει μία δύσκολη κατάσταση. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει, κι εμείς προσπαθούσε να τον βοηθήσουμε να πάρει τη σωστή απόφαση", είπε αρχικά ο Ισπανός και συνέχισε:

"Ήθελα να πιέσω προς την παραμονή του, όμως θα δούμε τι θα γίνει. Όλα εξαρτώνται από το τι θέλει ο ίδιος. Υπάρχουν ομάδες που τον θέλουν όπως η Παρί, η Τσέλσι, η Σίτι και φυσικά εμείς. Το θέμα όμως είναι να ορίσει τις προτεραιότητες του. Θέλει χρήματα ή τίτλους;"

Όπως καταλαβαίνετε η κατάσταση έχει μπλεχτεί κι άλλο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK