Πικρή νίκη για Ρόμα, η Λάτσιο στον τελικό!

Η Ρόμα πήρε τη νίκη με 3-2 στον δεύτερο ημιτελικό του Coppa Italia όμως η Λάτσιο ήταν εκείνη που πανηγύρισε την πρόκριση στο μεγάλο τελικό χάρη έχοντας το αβαντάζ του υπέρ της 2-0 από τον πρώτο αγώνα.

Πικρή νίκη για Ρόμα, η Λάτσιο στον τελικό!

Μία από τις πιο γλυκιές ήττες όλης της ιστορίας της! Η Λάτσιο ηττήθηκε με σκορ 3-2 από την Ρόμα στο "Olimpico" στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό για το Coppa Italia, όμως εκείνη είναι που πανηγυρίζει την πρόκριση στο μεγάλο τελικό της 2ης Ιουνίου χάρη στο υπέρ της 2-0 από τον πρώτο αγώνα.

Πικρή νίκη για Ρόμα, η Λάτσιο στον τελικό!

Οι παίκτες του Σιμόνε Ιντσάγκι έβαλαν βάσεις πρόκρισης στο 37' ανοίγοντας το σκορ με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και ουσιαστικά "καθάρισαν" το ζευγάρι όταν ο Ιμόμπιλε τους έδωσε για δεύτερη φορά το προβάδισμα στο 56', με την ομάδα του Κώστα Μανωλά (βασικός, αγωνίστηκε σε όλο το ματς) να καταφέρνει απλά να να πάρει τη νίκη με τα τέρματα των Ελ Σααραουί (44') και Σαλάχ (66', 90').

Πικρή νίκη για Ρόμα, η Λάτσιο στον τελικό!

Αυτή είναι η δεύτερη πολύ μεγάλη επιτυχία για την Λάτσιο τα τελευταία χρόνια απέναντι στη συμπολίτισσα μετά την κατάκτηση του τροπαίου το 2013 (στη μία και μοναδική φορά που έχουν συναντηθεί στον τελικό) ενώ όσον αφορά στην αντίπαλό της, αυτή θα είναι είτε η Νάπολι είτε η Γιουβέντους, με τους "μπιανκονέρι" να έχουν πάρει τη νίκη με 3-1 στον πρώτο ημιτελικό και να καλούνται να υπερασπιστούν αυτό το σκορ στον δεύτερο ημιτελικό της Τετάρτης (5/4).

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

News 24/7

24MEDIA NETWORK