Πίντο: "Το γκολ του Ναπολεόνι έπρεπε να μετρήσει"

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το γκολ του Ναπολεόνι ακυρώθηκε από το βοηθό Ευθυμιάδη.

Πίντο: "Το γκολ του Ναπολεόνι έπρεπε να μετρήσει"

Αναλυτικά: "Π αίξαμε απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Είχαμε καλές κινήσεις μέσα στο γήπεδο, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Καταφέραμε να κοντρολάρουμε τις αντεπιθέσεις που είχε ο αντίπαλος. Θεωρώ όμως ότι το αποτέλεσμα είναι άδικο. Όσο για το γκολ του Ναπολεόνι, ήταν σωστό, ήταν έγκυρο και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που ακυρώθηκε. Ξέρω ότι με το καλημέρα θα έπρεπε να είχαμε πάρει τους τρεις βαθμούς, όμως αυτό δεν έγινε. Μπορείτε να μου πείτε εσείς τον λόγο.

Οι παίκτες μου έδωσαν το 100% μέσα στο γήπεδο και αυτό φάνηκε. Είμαι υπερήφανος για την ομάδα που δουλεύω. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, διορθώνουμε τα λάθη μας κυρίως όσον αφορά στο σκοράρισμα. Οι νίκες θα έρθουν, υπάρχουν κάποιες αδικίες, αλλά οι νίκες θα έρθουν.

Η ΑΕΚ, που αντιμετωπίζουμε στο Κύπελλο, είναι δύσκολη ομάδα, είναι ομάδα Σούπερ Λίγκας, διαθέτει ποιοτικούς παίκτες και όλοι ξέρουμε την ιστορία της. Η ΑΕΚ έρχεται με πείσμα στην πρώτη κατηγορία. Όμως όσο σεβασμό και να έχουμε απέναντι στην ιστορία της, εμείς πεισμώνουμε πιο πολύ και έτσι με πείσμα θα πάμε για το αποτέλεσμα για να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση του θεσμού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ