"Πιο ενωμένοι και πιο δυνατοί από ποτέ!"

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ολυμπιακού ΣΦΠ ξεκαθαρίζει ότι συντάσσεται απόλυτα και στηρίζει τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη, υπογραμμίζει ότι η "ερυθρόλευκη" οικογένεια είναι πιο ενωμένη και πιο δυνατή από ποτέ, ενώ στέλνει και μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση...

"Πιο ενωμένοι και πιο δυνατοί από ποτέ!"
INTIME SPORTS

Το κείμενο της ανακοίνωσης του Ολυμπιακού ΣΦΠ αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

"To Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, του μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού της χώρας, σε αυτές τις έντονες στιγμές για την Ερυθρόλευκη Οικογένεια θέλει να καταστήσει σαφές προς όλους:

Είμαστε πιο ενωμένοι και πιο δυνατοί από κάθε άλλη φορά.

Αυτοί που πρέπει να ανησυχούν δεν είναι οι φίλαθλοι μας, αλλά όσοι επιδιώκουν να χτυπήσουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τους φιλάθλους του, στοχεύοντας με αθέμιτα μέσα τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Θυμίζουμε ότι το 2010 πολλοί πίστευαν και ήλπιζαν ότι η Αυτοκρατορία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα παρακμάσει και θα ηττηθεί.

Εκείνη την κρίσιμη στιγμή εμφανίστηκε ο κ. Μαρινάκης και τους χάλασε τα σχέδια και γι αυτό, ένας άνθρωπος χωρίς την παραμικρή δικαστική διαμάχη πριν το 2010, βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα τα τελευταία χρόνια.

Και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η Αυτοκρατορία μας, όχι μόνον δεν παρήκμασε αλλά συνεχίζει να θριαμβεύει.

Τα όνειρα που έκαναν οι αντίπαλοι μας, έγιναν εφιάλτες. Και επειδή στις αθλητικές μάχες δεν μπορούν να μας συναγωνιστούν επέλεξαν και τον δρόμο του... Εφιάλτη.

Με σκοτεινές διαδρομές, με σκευωρίες, με συκοφαντία.

Χωρίς κανένα σοβαρό στοιχείο, χωρίς καν ενδείξεις και μόνο με ψευδομάρτυρες προσπάθησαν να κρατήσουν όμηρο για χρόνια τον κ. Μαρινάκη και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ αριθμεί 250 αθλητές σε επίπεδο πρώτης εθνικής κατηγορίας σε όλα τα αθλήματα, έχει στις τάξεις του 107 εν ενεργεία διεθνείς (!) που εκπροσωπούν την Ελλάδα αγωνιζόμενοι με το εθνόσημο και τροφοδότησε με 21 αθλητές και αθλήτριες τη γαλανόλευκη αποστολή στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ γαλουχεί με τα ιδεώδη του αθλητισμού περισσότερα από 3000 παιδιά στις Ακαδημίες του και αριθμεί περισσότερα από 200.000 εγγεγραμμένα μέλη και φιλάθλους στα μητρώα του.

Όλοι οι παραπάνω αλλά κυρίως ολόκληρη η ερυθρόλευκη οικογένεια, τα εκατομμύρια των φιλάθλων μας, συντάσσονται ετούτη την ώρα στο πλευρό του κ. Μαρινάκη.

Με το όραμα του να γίνει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός Σύλλογος στον κόσμο, με την συνεχή οικονομική του στήριξη, την αγάπη του για όλα τα τμήματα του Συλλόγου μας, βοήθησε όχι μόνο στη διάσωση των τμημάτων, αλλά και στη γιγάντωση του Συλλόγου, που επί ημερών Μαρινάκη έχει σαρώσει τίτλους και ρεκόρ στην Ελλάδα σε όλα τα σπορ και πρωταγωνιστεί σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Με τρεις (3) κατακτήσεις ευρωπαϊκών τροπαίων και συμμετοχές σε επτά (7) ευρωπαϊκούς τελικούς την τελευταία επταετία, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η ΕΛΛΑΔΑ ακούγονται θετικά σε όλη την Ευρώπη και τα πέρατα του κόσμου, πρεσβεύοντας επάξια τον ελληνικό αθλητισμό.

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός, αυτόν τον σύλλογο προσπαθείτε να χτυπήσετε. Ο Ολυμπιακός όμως είναι μία γροθιά, μία οικογένεια και δεν θα λυγίσει.

Το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ