Πιο έτοιμος από ποτέ για το ντέρμπι με Ολυμπιακό ο Λέτο

Ο Σεμπάστιαν Λέτο μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 μετά τη νίκη επί του Ηρακλή. Ο Αργεντίνος αναφέρθηκε στο ευρωπαϊκό ματς με τη Σταντάρ Λιέγης, ενώ έστειλε και μήνυμα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. (AUDIO)

Πιο έτοιμος από ποτέ για το ντέρμπι με Ολυμπιακό ο Λέτο

Ο Σεμπάστιαν Λέτο μίλησε στον Sport24 Radio 103,3και τον Μπάμπη Τσιμπίδα για τη νίκη επί του Ηρακλή με 2-0, που εκείνος άνοιξε το σκορ, ενώ αναφέρθηκε στον ευρωπαϊκό αγώνα της Πέμπτης (03/11) με τη Σταντάρ Λιέγης, αλλά και στο κυριακάτικο (06/11) εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Για το πόσο σημαντική ήταν η νίκη επί του Ηρακλή για την ψυχολογία των παικτών του Παναθηναϊκού: “Είναι πολύ σημαντική. Πριν δύο μέρες παίξαμε με την ίδια ομάδα για το Κύπελλο και ήρθαμε 0-0, ενώ είχαμε δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Και τώρα δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και δεν καταφέραμε να σημειώσουμε ένα γκολ. Είναι πολύ σημαντική η νίκη για τη ψυχολογία της ομάδας".

Για τα κρίσιμα ματς με τη Σταντάρ Λιέγης και τον Ολυμπιακό: "Ξεκινάμε την Πέμπτη (03/11) με ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι, για όλους στην ομάδα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά στο Βέλγιο και θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε τους πρώτους τρεις βαθμούς. Όλοι ξέρουμε ότι την Κυριακή (06/11) έχουμε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι και έχουμε την δυνατότητα να μειώσουμε κατά τρεις βαθμούς την διαφορά από την κορυφή".

Για το αν είναι έτοιμος να δώσει απαντήσεις στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Είναι ένα τεράστιο παιχνίδι. Όλοι θα δώσουν το 100%. Φυσικά και για εμένα είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό ματς. Πιστέψτε με θα δώσω το 100% την Κυριακή".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σεμπάστιαν Λέτο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK