ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πήρε Μπαρτσάλι η Βόλφσμπουργκ

Την απόκτηση του Αντρέα Μπαρτσάλι ανακοίνωσε η Βόλφσμπουργκ στην επίσημη ιστοσελίδα της. Η γερμανική ομάδα φαίνεται πως προτιμά το «ιταλικό μοντέλο» καθώς πριν από μερικές ημέρες προχώρησε και στην απόκτηση του Κριστιάν Τζακάρντο, ο οποίος ήταν συμπαίκτης του Μπαρτσάλι στην Παλέρμο.

Πήρε Μπαρτσάλι η Βόλφσμπουργκ

Για τον27χρονο κεντρικό αμυντικό είχε ενδιαφερθεί έντονα και η Φιορεντίνα, όμως ο γεννημένος στη Φλωρεντία ποδοσφαιριστής προτίμησε να ετοιμάσει βαλίτσες για το εξωτερικό.

Ο (21 φορές) διεθνής με την «Σκουάντρα Ατζούρα» κεντρικός αμυντικός φέρεται να είχε συμφωνήσει με τους “βιόλα”, όμως όταν οι “λύκοι” έφεραν μεγαλύτερη προσφορά, απέρριψε την ομάδα της γενέτειράς του.

“Είμαι χαρούμενος με την επιλογή μου” , τόνισε ο Μπαρτσάλι για να συνεχίσει: “Θα μιλήσω για τις συζητήσεις που είχα με τη Φιορεντίνα όταν ηρεμήσει η κατάσταση”. Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του Ιταλού, Κλαούντιο Ορλαντίνι τονίζει πως είναι λάθος της Φιορεντίνα που ο πελάτης του δεν πήγε σε αυτή και προτίμησε τη Βόλφσμπουργκ.

“Ο Αντρέα ήθελε να παίξει στη Φιορεντίνα καθώς την υποστηρίζει από μικρό παιδί. Είχε συζητήσεις αλλά οι διοικούντες τους “βιόλα” καθυστερούσαν τις εξελίξεις. Η διαφορά των δύο προτάσεων ήταν στα 150.000 ευρώ. Ο Αντρέα ήθελε να ξεκαθαρίσει γρήγορα η υπόθεση, αλλά από τη Φιορεντίνα δεν έδινε απάντηση. Έτσι, επέλεξε τη γερμανική ομάδα” , δήλωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ