Πήρε φόρα η Μίλαν: νέα μεταγραφή 28.000.000 ευρώ!

Λίγες ημέρες μετά την απόκτηση του Ματέο Μουσάκιο η νέα διοίκηση της Μίλαν είναι έτοιμη για το δεύτερο ηχηρό μεταγραφικό της χτύπημα, ύψους μάλιστα 28.000.000 ευρώ!

Πήρε φόρα η Μίλαν: νέα μεταγραφή 28.000.000 ευρώ!

Η Μίλαν πήρε το εισιτήριο για το Europa League για τη νέα σεζόν και οι Κινέζοι επενδυτές που πήραν τη σκυτάλη στη διοίκηση από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι δείχνουν διάθεση να την κάνουν ξανά πρωταγωνίστρια μετά από αρκετά χρόνια αποχής.

Την περασμένη εβδομάδα έγινε το πρώτο βήμα προς τα πάνω με την απόκτηση του 26χρονου Αργεντινού σέντερ μπακ Ματέο Μουσάκιο από την Βιγιαρεάλ έναντι 18.000.000 ευρώ ενώ όπως υποστηρίζουν τα ιταλικά ΜΜΕ, την Τρίτη θα "σκάσει" νέα μεταγραφή για τους "ροσονέρι".

Πήρε φόρα η Μίλαν: νέα μεταγραφή 28.000.000 ευρώ!

Αυτός θα είναι ο Φρανκ Κεσί της Αταλάντα, με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα να αναφέρουν πως ο 20χρονος Ιβοριανός μέσος που εντυπωσίασε την περασμένη σεζόν με την Αταλάντα θα υποβληθεί το πρωί της Τρίτης στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στην κλινική "La Madonnina" και κατόπιν θα υπογράψει για την Μίλαν.

Οι "ροσονέρι" θα τον κάνουν δικό τους καταβάλλοντας στους "μπεργκαμάσκι" ένα ποσό της τάξης των 28.000.000 ευρώ, με τις καλές σχέσεις τους με τον μάνατζέρ του, Τζεόρτζε Ατανγκάνα, να παίζουν ρόλο ώστε να περάσουν στο σπριντ την Ρόμα που είχε εκφράσει πρώτη ενδιαφέρον για τον παίκτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK