Πήρε φόρα.. κατηφόρα η Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ "ζαλίστηκε" στην κορυφή και έφερε τρίτο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα, κάνοντας ουσιαστικά "κάλεσμα" στην Μπάγερν να την προσπεράσει (VIDEO).

Dortmund players leave the pitch after a German first division Bundesliga match between Eintracht Frankfurt and Borussia Dortmund in Frankfurt, Germany, Saturday, Oct. 21, 2017. (AP Photo/Michael Probst)
Dortmund players leave the pitch after a German first division Bundesliga match between Eintracht Frankfurt and Borussia Dortmund in Frankfurt, Germany, Saturday, Oct. 21, 2017. (AP Photo/Michael Probst) AP

Ο Σεπτέμβριος βρήκε την Ντόρτμουντ στην κορυφή της βαθμολογίας της Bundesliga με διαφορά πέντε πόντων από την Μπάγερν Μονάχου, όμως όλο τον Οκτώβριο η ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου δεν κάνει τίποτα άλλο από το να... χύνει την καρδάρα με το γάλα.

Μετά την εντός έδρας ήττα από την Λειψία (2-3) και την ισοπαλία στην Φρανκφούρτη με την Άιντραχτ (2-2), το μαύρο σερί συνεχίστηκε και το Σάββατο στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, με το Αννόβερο να ρίχνει στο καναβάτσο τους Βεστφαλούς επικρατώντας 4-2 και να τους ρίχνει πιθανότατα από την πρώτη θέση.

Και αυτό γιατί η Μπάγερν αγωνίζεται το βράδυ του Σαββάτου με την Λειψία στο Μόναχο και σε περίπτωση επιτυχίας θα στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή αφήνοντας στο -3 τους "κιτρινόμαυρους".

ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 4-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK