Πήρε φόρα ο Λουίς Ενρίκε: θέλει 5 γκολ στην Γιουβέντους!

Ο Λουίς Ενρίκε πιστεύει τόσο πολύ στην πρόκριση της Μπαρτσελόνα επί της Γιουβέντους ώστε να δηλώσει πως μπορεί η ομάδα του να πετύχει μέχρι και 3 γκολ σε ισάριθμα λεπτά!

FC Barcelona's coach Luis Enrique gestures during a press conference at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Tuesday, April 18, 2017. FC Barcelona will play against Juventus in a Champions League quarterfinal, second-leg soccer match on Wednesday. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's coach Luis Enrique gestures during a press conference at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Tuesday, April 18, 2017. FC Barcelona will play against Juventus in a Champions League quarterfinal, second-leg soccer match on Wednesday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ήταν ένας από τους λίγους που μιλούσε ανοιχτά για το πόσο πολύ πίστευε στην ανατροπή του 0-4 κόντρα στην Παρί και η Μπαρτσελόνα τον δικαίωσε απόλυτα, επικρατώντας 6-1 των Παριζιάνων και παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League με τον πλέον θεαματικό και συγκλονιστικό τρόπο στην ιστορία του Champions League.

Ε, μετά από αυτό που έζησε πριν λίγο καιρό δεν θα μπορούσε ο Λουίς Ενρίκε να κρύβει την αισιοδοξία του και τώρα, παρά το γεγονός πως η "Μπάρσα" καλείται να ανατρέψει διαφορά τριών γκολ απέναντι σε μία ομάδα του μεγέθους και της εμπειρίας της Γιουβέντους.

"Θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι πρέπει να βάλουμε πέντε γκολ γιατί η Γιουβέντους θα σκοράρει μία φορά, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε πάρα πολλές ευκαιρίες για γκολ.

Τα υπόλοιπα θα τα κάνει το Camp Nou θα πρέπει να μεταδώσουμε ενθουσιασμό στους οπαδούς για να χοροπηδούν στις εξέδρες", ξεκίνησε ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα τις δηλώσεις του ενόψει της ρεβάνς με την Γιουβέντους και συνέχισε στο ίδιο ύφος:

Barcelona's head coach Luis Enrique celebrates with goalkeeper Marc-Andre ter Stegen at the end of the Champions League round of 16, second leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday March 8, 2017. Barcelona won 6-1. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's head coach Luis Enrique celebrates with goalkeeper Marc-Andre ter Stegen at the end of the Champions League round of 16, second leg soccer match between FC Barcelona and Paris Saint Germain at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday March 8, 2017. Barcelona won 6-1. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

"Θα είναι όπως τρεις εβδομάδες πριν, έχουμε ήδη ζήσει αυτή τη στιγμή. Συμβουλεύω τους οπαδούς να μην φύγουν στο 80ο λεπτό όπως έκαναν στο ματς με την Παρί, όποιος βρεθεί στο στάδιο θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μία ακόμα μαγική βραδιά. Μπορούμε να βάλουμε τρία γκολ σε τρία λεπτά.

Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, είμαστε απαλλαγμένη από κάθε πίεση καθώς η Γιουβέντους είναι αυτή που έχει ουσιαστικά τον ημιτελικό στο τσεπάκι της. Εκείνοι είναι που θα πάρουν τις αποφάσεις, εμείς μπορούμε μόνο να επιτεθούμε, να επιτεθούμε, να επιτεθούμε.

Το ματς της Τετάρτης θα είναι πιο εύκολο σε σύγκριση με τον πρώτο προημιτελικό, είμαι σίγουρος ότι θα βάλουμε γρήγορα το πρώτο γκολ, το δεύτερο θα το βάλει το Camp Nou και το τρίτο θα έρθει από μόνο του.

Δεν ξέρω τι θέλει να κάνει η Γιουβέντους, αλλά αν ψάξουν δύο γκολ εμείς θα πρέπει να βάλουμε έξι. Το σίγουρο είναι πως την Τετάρτη θα ζήσουμε μία μαγική βραδιά..."

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez, Emilio Morenatti

News 24/7

24MEDIA NETWORK