Πήρε Γιάννη Παπαδόπουλο η Βέροια

Ενίσχυση για τη Βέροια με τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Πήρε Γιάννη Παπαδόπουλο η Βέροια
Παπαδόπουλος-Βέροια

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος μετά από δύο χρόνια στο Ισραήλ, γυρίζει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Βέροιας.

Ο 27χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τη φετινή σεζόν.

Η ανακοίνωση της Βέροιας

"Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Παπαδόπουλου, ο οποίος υπόγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την «Βασίλισσα του Βορρά».

Ο 27χρονος διεθνής μέσος (έχει μια συμμετοχή στην εθνική Ανδρών, ενώ έχει σημαντική παρουσία στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα U-19 και U21), γεννήθηκε στις 09/03/1989 στη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε από τον Ηρακλή.

Οι πολύ καλές επιδόσεις του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης (25 συμμετοχές και 1 γκολ) άνοιξαν την πόρτα του Ολυμπιακού. Στους «ερυθρόλευκους» έμεινε τρία χρόνια (2008-2011), έχοντας 37 συμμετοχές και 1 γκολ.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Ντινάμο Δρέσδης, ενώ το καλοκαίρι του 2013 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αρη (16 συμμετοχές).

Ακολούθησε η πολωνική Κρακοβία, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του Ισραήλ (Χάποελ Μπνέι, Σαχνίν Χάποελ Ακρέ και Χάποελ Κφαρ Σαμπά)".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το μεταγραφικό πάρε δώσε της Βέροιας

News 24/7

24MEDIA NETWORK