Πήρε Καμαρά, ανανέωσε Λεοζίνιο

Την μεταγραφή του Ανρί Καμαρά ανακοίνωσε η Καλλονή, ενώ παράλληλα ανανέωσε και το συμβόλαιο του Λεοζίνιο για έναν ακόμη χρόνο.

Πήρε Καμαρά, ανανέωσε Λεοζίνιο

Με πολύ ευχάριστα νέα ξεκίνησε η εβδομάδα για τους φιλάθλους της Καλλονής. Η ομάδα της Λέσβου προχώρησε σε δύο σημαντικές κινήσεις ενόψει του σχεδιασμού της για τη νέα σεζόν. Αφού αρχικά έκανε δικό της τον 37χρονο Σενεγαλέζο επιθετικό του Παναιτωλικού, Ανρί Καμαρά, στη συνέχεια ανανέωσε και το συμβόλαιο του Λεοζίνιο για έναν ακόμη χρόνο.

Το επίσημο σάιτ του συλλόγου έγραψε για την μεταγραφή Καμαρά: "Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή Σενεγαλέζο επιθετικό Ανρί Καμαρά. Στην Ελλάδα ήρθε για πρώτη φορά τον Μάιο του 2010 για λογαριασμό του Ατρομήτου ενώ από τον Ιούνιο του 2011 φορούσε τη φανέλα του Παναιτωλικού, με τον οποίο την φετινή περίοδο πέτυχε 9 γκολ. Στα τέσσερα χρόνια που αγωνίζεται στα ελληνικά πρωταθλήματα (Football League & Superleague) έχει πετύχει συνολικά 32 γκολ."

Ενώ για την ανανέωση Λεοζίνιο: "Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λεοζίνιο για τον επόμενο χρόνο.

Ο βραζιλιάνος άσος αποτέλεσε φέτος έναν από τους κύριους στυλοβάτες στην πορεία της Καλλονής μας προς την κατάκτηση του πολυπόθητου στόχου της παραμονής στη Superleague πετυχαίνοντας συνολικά επτά γκολ και μοιράζοντας ισάριθμες ασίστ μέσα στα 2.682 λεπτά που αγωνίστηκε."

Τέλος, η ομάδα της Καλλονής ανακοίνωσε ότι κάνει την καλοκαιρινή της προετοιμασία στην Βόρεια Ιταλία και συγκεκριμένα στο Λοδρόνε. H ανακοίνωση της ομάδας: "Στις 17 Ιουλίου η αποστολή της Καλλονής μας θα ταξιδέψει στην Βόρεια Ιταλία, στο Λοδρόνε της επαρχίας Τρεντίνο. Εκεί οι ποδοσφαιριστές μας θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, δίνοντας δυνατά φιλικά με ομάδες της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Ιταλίας, γνωστής και ως Serie A.

Η επιστροφή της ομάδας μας στην βάση της έχει οριστεί για τις 31 Ιουλίου."

News 24/7

24MEDIA NETWORK