Πήρε Καούνο ο Αστέρας

Στην Τρίπολη με τη φανέλα του Αστέρα θα συνεχίσει την καριέρα τουο Βαγγέλης Καούνος.

Πήρε Καούνο ο Αστέρας
Ο 31χρονος επιθετικός αποδέχθηκε το συμβόλαιο συνεργασίας που του προσέφεραν οι Αρκάδες, ενώ η Καλαμάτα, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, έπραξε το ίδιο για το "βαρύ πυροβολικό" της και έτσι απομένει μόνο το τυπικό της υπόθεσης για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Καούνος ήδη έκανε ορισμένες αποχαιρετιστήριες δηλώσεις για τη θητεία του στη "μαύρη θύελλα" και αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα τεθεί στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου.

Απών ο Ζεάν Κάρλος

Εν τω μεταξύ, την Τρίτη το πρόγραμμα περιελάμβανε δύο προπονήσεις. Μοναδικός ποδοσφαιριστής που απουσίαζε δικαιολογημένα ήταν ο τραυματίας Ζεάν Κάρλος, ενώ ατομικό πρόγραμμα (τρέξιμο) ακολούθησαν ο Μάουρο Μιλάνο και ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ.

Η τελευταία προπόνηση πριν τις ολιγοήμερες άδειες που έδωσε ο τεχνικός του Αστέρα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, θα γίνει το πρωί της Τετάρτης (9.30), ενώ στη συνέχεια οι παίκτες θα αναχωρήσουν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Στο μεταξύ σήμερα αναχώρησαν για τις πατρίδες τους, παίρνοντας μία ημέρα παραπάνω άδεια, οι Φλάβιο, Εστέβες, Ντουαλά, Ερέρος, Φελίσιο. Η επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις προγραμματίστηκε για την Κυριακή το μεσημέρι, καθώς το απόγευμα της ίδιας ημέρας προγραμματίστηκε προπόνηση.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

"Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ενόψει του αγώνα της 16ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Super League ΕΛΛΑΔΑ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009 και ώρα 7.00 μ.μ., μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ενημερώνει τους φίλους της ομάδος ότι η διάθεση εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

• Δευτέρα 29/12 , Τρίτη 30/12 & Παρασκευή 2/1, στο εκδοτήριο της Θύρας 2 στο γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 12.00πμ έως 5.00μμ.

• Το Σάββατο 3/1 στα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 12.00μμ έως 7.00μμ.

Τιμές εισιτηρίων: 20€, 30€, 40€.

Αναλυτικές πληροφορίες για τιμές ανά θύρα/Τμήμα είναι δημοσιευμένες στο www.asterasfctickets.gr".

News 24/7

24MEDIA NETWORK