Πήρε πάνω του την ευθύνη για τα γκολ ο Μπάρκας

Ο Βασίλης Μπάρκας δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και παραδέχτηκε πως ευθύνεται στα γκολ του Ηρακλή που έφεραν το 2-2 της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΕΚ (MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

"Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Φταίω κι εγώ για αυτό. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να πάρουμε το ντέρμπι, όσους βαθμούς κι αν είμαστε πίσω.

Περιμένουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο κι ελπίζουμε για το καλύτερο", δήλωσε αρχικά ο νεαρός γκολκίπερ στην κάμερα της Nova ενώ κληθείς να μιλήσει για τη φάση του πρώτου γκολ του Ηρακλή αποκρίθηκε:

"Το πλασέ του Περόνε ήταν από αρκετά κοντά, κατάφερε να αλλάξει την πορεία της μπάλας. Εγώ αντέδρασα, άγγιξα την μπάλα, αλλά δεν μπόρεσα να αποσοβήσω το γκολ. Δεν φταίει κάτι άλλο σε αυτή την φάση".

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΕΚ (MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Όσον αφορά στα δύο λάθη που έκανε στο δεύτερο μέρος, με το δεύτερο εξ αυτών να έχει ως αποτέλεσμα να πετύχει και δεύτερο γκολ ο Ηρακλής, είπε με ειλικρίνεια:

"Είμαι ένας τερματοφύλακας που δεν του αρέσει να κάθεται καρφωμένος στο τέρμα του. Άλλες φορές αυτό σώζει, άλλες φορές, όχι. Και τα δύο αυτά λάθη προέρχονται από ασυνεννοησίες που αποτελούν δικά μου προσωπικά λάθη.

Στην θέση που παίζω τα λάθη πληρώνονται πιο ακριβά. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι άλλο. Λάθη γίνονται. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τα μειώσουμε με την σκληρή δουλειά και να κοιτάμε μπροστά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK