Πήρε ρεβάνς απο τον εαυτό του... δύο χρόνια μετά ο Γκριεζμάν!

Δύο χρόνια πριν, ο Αντουάν Γκριεζμάν αστόχησε σε ένα πέναλτι που ίσως και να κόστισε το CL για την Ατλέτικο, όμως απέναντι στην Αργεντινή δεν λάθεψε και πήρε ρεβάνς από τον... ίδιο (VIDEOS)!

France's Antoine Griezmann scores his side's opening goal on a penalty during the round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
France's Antoine Griezmann scores his side's opening goal on a penalty during the round of 16 match between France and Argentina, at the 2018 soccer World Cup at the Kazan Arena in Kazan, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Είναι μία φάση που τη φέρει βαρέως και δεν την έχει ξεχάσει -δικαιολογημένα- ο Αντουάν Γκριεζμάν. Αυτή δεν είναι άλλη από το πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει στο δεύτερο ημίχρονο του τελικού του Champions League του 2016 κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Γάλλο να στέλνει τη μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κέιλορ Νάβας και το 0-1 να παραμένει.

Λίγη ώρα αργότερα η Ατλέτικο ισοφάρισε και οδήγησε το ματς στην παράταση για να χάσει τελικά στα πέναλτι, ωστόσοι πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως αν ο Γκριεζμάν είχε ισοφαρίσει νωρίτερα για τους "ροχιμπλάνκος" ίσως να τους έδινε τον αέρα για την ανατροπή που θα έφερνε και το τρόπαιο.

Ο Γκριεζμάν θυμάται ακόμα τη φάση και κάθε φορά που πηγαίνει στην άσπρη βούλα έκτοτε προσπαθεί να την αποβάλλει από το μυαλό του. Μέχρι στιγμής πάντως, αν κρίνουμε από την παρουσία του στο φετινό Μουντιάλ, τα πηγαίνει περίφημα.

Στην πρεμιέρα του τουρνουά πήρε την ευθύνη και άνοιξε το σκορ κόντρα στην Αυστραλία ενώ το ίδιο έκανε και στα πρώτα λεπτά της νοκ-άουτ αναμέτρησης με την Αργεντινή για τους "16" του θεσμού.

Ο Εμπαπέ κέρδισε με το σπαθί του το πέναλτι "εκθέτοντας" τους Μαστσεράνο και Ρόχο που ... τους βγήκε η γλώσσα να τον κυνηγούν (τελικά ο δεύτερος τον ανέτρεψε αντικανονικά) και ο Γκριεζμάν έστειλε τον Αρμάνι από την άλλη γωνία για να κουνήσει τα δίχτυα.

Από το 13ο κιόλας λεπτό του αγώνα, οι "τρικολόρ" του Ντεσάμπ είναι μπροστά, με τον Γκριεζμάν να δείχνει πως έχει κλειδώσει στο ντουλάπι τα φαντάσματα του παρελθόντος και κοιτάζει μόνο μπροστά...

Πόσο μακριά μπορεί να προχωρήσει στο φετινό Μουντιάλ η Γαλλία;

News 24/7

24MEDIA NETWORK