Πήρε τη γαλλική υπηκοότητα ο Κασάπα
Ο Κλαούντιο Κασάπα θα πάψει να πιάνει θέση ξένου στη Λιόν. Ο κεντρικός αμυντικός των πρωταθλητών Γαλλίας πήρε τη γαλλική υπηκοότητα και έτσι προσφέρει τη δυνατότητα στη διοίκηση του συλλόγου να προχωρήσει σε περαιτέρω ενίσχυση.

Ο Κλαούντιο Κασάπα θα πάψει να πιάνει θέση ξένου στη Λιόν. Ο κεντρικός αμυντικός των πρωταθλητών Γαλλίας
πήρε τη γαλλική υπηκοότητα και έτσι προσφέρει τη δυνατότητα στη διοίκηση του συλλόγου να προχωρήσει σε περαιτέρω ενίσχυση.
πήρε τη γαλλική υπηκοότητα και έτσι προσφέρει τη δυνατότητα στη διοίκηση του συλλόγου να προχωρήσει σε περαιτέρω ενίσχυση.
“Είμαι χαρούμενος με αυτό. Τώρα και ο γιός μου έχει διπλή υπηκοότητα”, τόνισε ο αρχηγός των “lyonnais”, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα των πρωταθλητών Γαλλίας. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός «μετακόμισε» στη Λιόν το 2000, προερχόμενος από την Ατλέτικο Μινέιρο.