ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πήρε την πρώτη… μάχη με τον Βαλντάνο ο Μουρίνιο

To γεγονός ότι ο Χόρχε Βαλντάνο δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης στη Σεβίλλη (για το παιχνίδι Κυπέλλου με την ομώνυμη ομάδα) αλλά θα μεταβεί στην Ανδαλουσία μαζί με τον πρόεδρο, Φλορεντίνο Πέρεθ αναδεικνύει τον Ζοζέ Μουρίνιο ως μεγάλο νικητή στην κόντρα του με τον τεχνικό διευθυντή της Ρεάλ.

Πήρε την πρώτη… μάχη με τον Βαλντάνο ο Μουρίνιο

Οπως αναφέρει η As, ο Βαλντάνο συνόδευε την αποστολή σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι και η απουσία συνιστά είδηση πρώτου μεγέθους. Η ίδια εφημερίδα (για την ακρίβεια η διαδικτυακή της έκδοση) ισχυρίζεται ότι ο Μουρίνιο έχει απαγορεύσει στον Βαλντάνο να μπαίνει στα αποδυτήρια πριν και μετά το παιχνίδι ενώ του έχει στερήσει και το δικαίωμα να πηγαίνει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας την ώρα της προπόνησης.

Η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις των δύο ανδρών ήταν από την αρχή της θητείας του Πορτογάλου προπονητή προβληματικές. Η κόντρα τους κορυφώθηκε τον τελευταίο μήνα με αφορμή την επιθυμία του Μουρίνιο να αποκτηθεί φορ κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνο τον Βαλντάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK