ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πήρε το τουρνουά της Ξάνθης ο ΠΑΟΚ

Nικητής του τουρνουά της Ξάνθης αναδείχθηκε το Σάββατο ο ΠΑΟΚ επικρατώντας με 1-0 τόσο της τοπικής ομάδας, όσο και του Πανθραικικού.

Πήρε το τουρνουά της Ξάνθης ο ΠΑΟΚ

Πρώτο ματς :ΠΑΟΚ – Ξάνθη 1-0

Στο πρώτο παιχνίδι (υπό δυνατή βροχή) ο Φερνάντο Σάντος παρέταξε την ομάδα του με 4-3-3 και δοκίμασε ουσιαστικά την εντεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος κατά τη διάρκεια του 45λεπτου, δημιούργησε προβλήματα στη Ξάνθη κυρίως με τους Κονσεϊσάο και Βιερίνια και σκόραρε στο 22’ με τον Μουσλίμοβιτς (του έστρωσε την μπάλα ο Βιερίνια). Με την Ξάνθη αγωνίστηκαν και τρεις υπό δοκιμή παίκτες (Μπουγιόκο, Μπατσεγιάκ, Ελ Ιντρίσι).

Ξάνθη: Γκσμπούρνιγκ, Σουάνης (29′ Μάνδαλος), Βάλλας, Παπαδημητρίου, Ζουέλα, Φερνάντεζ, Ριζογιάννης, Κιντάνα (29′ Ματσεγιάκ), Μπουγιόκο, Πόϊ, Ελ Ιντρίσι.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αραμπατζής, Λίνο, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Ιβιτς, Βερόν, Γκαρσία, Κονσεϊσάο, Βιερίνια, Μουσλίμοβιτς.

Δεύτερο ματς: ΠΑΟΚ – Πανθρακικός 1-0

O Δικέφαλος του Βορρά έπαιξε ακόμα καλύτερα στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό αν και αυτή τη φορά ο Σάντος παρέταξε κυρίως ρεζέρβες. Το γκολ του ΠΑΟΚ πέτυχε στο 21’ ο Αθανασιάδης με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά μετά από σέντρα του Κωνσταντινίδη. Η βροχή είχε πια σταματήσει αλλά ο αγωνιστικός χώρος παρέμεινε βαρύς.

Πανθρακικός: Ρούνιε, Αργυρίου, Αγγελόπουλος, Ρομπίνιο, Κανωτίδης, Λόπεζ, Τζιμπάρ, Ματέις, Πόνσε, Στοίκος, Δανίδης.

ΠΑΟΚ: Ρίζος, Αραμπατζής, Δάρλας, Καρασαλίδης, Μπαλάφας, Ηλιάδης, Βαγγελής, Μπακαγιόκο, Κωνσταντινίδης, Αθανασιάδης, Λάκης (32′ Mαλεζάς).

***Ο Λάκης αντικαταστάθηκε διότι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK