Πήρε Τσοκάνη και Παντελιάδη

Το δίδυμο των Τσοκάνη και Παντελιάδη απέκτησε πακέτο την Τρίτη ο Αστέρας Τρίπολης.

Πήρε Τσοκάνη και Παντελιάδη

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις

Ο Αστέρας Τρίπολης απέκτησε για τα επόμενα τρία χρόνια τον Θανάση Παντελιάδη, που αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα στη φετινή περίοδο.

Ο Παντελιάδης που καλύπτει την αριστερή πλευρά ως μπακ-χαφ, γεννήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 1987 στην Κατερίνη, έχει ύψος 1.86, ζυγίζει 80 κιλά και στον Αστέρα θα φοράει το Νο3.

Ο Παντελιάδης έχει αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ με Απόλλωνα και Πανσερραικό, ενώ παλιότερα έχει αγωνιστεί στη Βέροια, τον Πιερικό και τον Εθνικό Κατερίνης, έχοντας συνολικά 183 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες σημειώνοντας 7 γκολ.

Ο Αστέρας Τρίπολης απέκτησε για τα επόμενα τρία χρόνια τον Τάσο Τσοκάνη, που αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα στη φετινή περίοδο.

Ο Τσοκάνης, που θα καλύψει τη θέση του χαφ, γεννήθηκε στις 2 Μαΐου 1991, έχει ύψος 1.76, ζυγίζει 73 κιλά και στον Αστέρα θα φοράει το Νο34.

Ο Τσοκάνης έχει αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ με τον Απόλλωνα και την Κέρκυρα, ενώ παλιότερα έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή Ψαχνών με τον οποίο πανηγύρισε δύο συνεχόμενες ανόδους φτάνοντας από την Δ’ Εθνική στη Β’ Εθνική. Συνολικά μετράει 96 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες σημειώνοντας 8 γκολ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK