ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πήρε Χατζή ο Ιωνικός

Σε μία ακόμη μεταγραφή προχώρησε η ΠΑΕ Ιωνικός αποκτώντας για τρία χρόνια τον Κώστα Χατζή, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και τη σεζόν που μας πέρασε έπαιζε στην Καλαμάτα.

Πήρε Χατζή ο Ιωνικός
Ο Κώστας Χατζής, έχει γεννηθεί στις 22 Μαρτίου 1985, έχει ύψος 1.83μ, βάρος 76 κιλά και άρχισε την καριέρα του από τους ερασιτέχνες του Ολυμπιακού. Στη συνέχεια αγωνίστηκε, ως βασικός, για δύο χρόνια στην Καστοριά και πέρσι στην Καλαμάτα με την οποία είχε μια «γεμάτη» χρονιά καθώς έπαιξε σε 29 αγώνες, ενώ στα υπόλοιπα 6 ματς του πρωταθλήματος δεν έπαιξε λόγω καρτών (11 κίτρινες) και αποβολών (2 κόκκινες).

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ηρθα σε έναν ισχυρό σύλλογο με ιστορία και απαιτήσεις, που πάντα πρωταγωνιστεί και κατά τη γνώμη μου ανήκει στη Super League. Ως ποδοσφαιριστής, μετά από τρία χρόνια παρουσίας στη Β εθνική όπου έπαιξα για λογαριασμό της Καστοριάς και της Καλαμάτας, έχω πολλές φιλοδοξίες και πιστεύω ότι θα τις εκπληρώσω φορώντας τη φανέλα του Ιωνικού καθώς είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσω και εγώ να ανέβουμε κατηγορία και να επιστρέψει η ομάδα εκεί που πραγματικά ανήκει. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Ιωνικού για την πρόταση που μου έκαναν και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και υπόσχομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών των διοικούντων, του προπονητή και των φιλάθλων του Ιωνικού».

Εκτός, όμως, από αποκτήσεις παικτών έχουμε και αποχωρήσεις, καθώς μετά από εισήγηση του προπονητή της ομάδας, Νίκου Γκουλή, αναχώρησαν από τα Τρία Πέντε Πηγάδια, ο τερματοφύλακας, Αχιλλέας Παλάσκας, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος και ο Μάριος Λαπατάς, ο οποίος θα δοθεί δανεικός σε ομάδα Γ εθνικής κατηγορίας, καθώς ο κ. Γκουλής πιστεύει ότι είναι ταλέντο και πως πρέπει να πάρει αγώνες για να «ψηθεί» και να επιστρέψει και πάλι στον Ιωνικό.

Στο μεταξύ, ο Χρήστος Κανελλάκης, ανέλαβε και πάλι την προεδρία της ομάδας, αντικαθιστώντας τον αείμνηστο Μανώλη Τσαχειλίδη, ενώ τη θέση του αντιπροέδρου ανέλαβε ο έγκριτος νομικός, Σταύρος Σιέμπος, ο οποίος μετά από απουσία ενός χρόνου επανέρχεται στα διοικητικά πράγματα του Ιωνικού.

Τέλος, συμφωνία αθλητικής συνεργασίας με την αλβανική ομάδα Ολίμπικ Τίρανα, υπέγραψε σήμερα η διοίκηση της ΠΑΕ Ιωνικός. Η συγκεκριμένη συμφωνία επιτρέπει στον Ιωνικό να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από την ομάδα της γειτονικής χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK