Πιρς Μόργκαν: Ο μεγαλύτερος οπαδός του CR7 τα έχωσε στον Μέσι για την "απόσυρσή" του

Πώς ο Μέσι αποσύρθηκε από το κορυφαίο επίπεδο τρία χρόνια νωρίτερα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά κανένας δημοσιογράφος δεν θα του το καταλογίσει, ανέφερε ο Πιρς Μόργκαν σε tweet του.

FILE - In this Friday, Oct. 25, 2019 file photo, Piers Morgan arrives at the BAFTA Los Angeles Britannia Awards at the Beverly Hilton Hotel on  in Beverly Hills, Calif. British presenter Piers Morgan will join News Corp and Fox News Media and host a TV show that will air in the U.S., Britain and Australia, the company said Thursday Sept. 16, 2021. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File)
Ο Πιρς Μόργκαν JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Την αποχώρησή του από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα για χάρη της Ίντερ Μαϊάμι αποφάσισε ο Λιονέλ Μέσι καθώς η Μπαρτσελόνα, λόγω των ζητημάτων που αντιμετωπίζει με το FFP, δεν κατάφερε ποτέ να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του.

Την μεταγραφή του Λίο στο MLS δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και ο μεγαλύτερος οπαδός του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο γνωστός δημοσιογράφος, Πιρς Μόργκαν, λέγοντας πως ο Μέσι, μ' αυτή του την μεταγραφή ουσιαστικά "αποσύρθηκε" από το κορυφαίο επίπεδο, τρία χρόνια νωρίτερα από τον Πορτογάλο σταρ.

"... Έτσι λοιπόν, ο Μέσι εγκαταλείπει το ποδόσφαιρο στο κορυφαίο επίπεδο στα 35 του, τρία χρόνια νωρίτερα από τον Ρονάλντο. Προφανώς τώρα θα διαβάζουμε/ακούμε τα ίδια καυστικά, κοροϊδευτικά κομμάτια από δημοσιογράφους/ ειδήμονες που έλεγαν και έγραφαν για τον Κριστιάνο σωστά; ( Ειδοποίηση: Δεν θα το κάνουμε)..."

Θυμίζουμε πως ο Πιρς Μόργκαν έχει στηρίξει δημόσια αρκετές φορές τον Ρονάλντο, χαρακτηρίζοντάς τον GOAT, ενώ δεν έχει διστάσει να μιλήσει ουκ ολίγες φορές με υποτιμητικό τρόπο για τον Μέσι.

Δείτε το σχετικό tweet του Μόργκαν

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Πάει Μαϊάμι και καλείται να διαχειριστεί ένα αγωνιστικό...χάος

Μέσι: Πλην του Μπούσκετς , η Ίντερ Μαϊάμι κινείται και για τον "κολλητό" του Αργεντίνου

Μέσι: Οι δύο λόγοι που ο Λίο πάει Μαϊάμι

News 24/7

24MEDIA NETWORK