Πιστεύουν στην παραμονή Νάτχο

Η πρόταση του Σαββίδη και το διαβατήριο του παίκτη φέρνουν πολύ κοντά τις δύο πλευρές στη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Πιστεύουν στην παραμονή Νάτχο

Eντυπωσιακή αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση Νάτχο για τον ΠΑΟΚ. Ενώ, μέχρι πριν λίγες εβδομάδες οι πιθανότητες να παραμείνει στην Τούμπα έμοιαζαν ελάχιστες, πλέον, ο "Δικέφαλος" είναι το φαβορί για να κρατήσει τον 26χρονο μέσο στις τάξεις του.

Τα όπλα του ΠΑΟΚ την δεδομένη χρονική στιγμή είναι δύο. Πρώτον, τα πολλά χρήματα που δίνει ο Ιβάν Σαββίδης στον 26χρονο μέσο (1.500.000 ευρώ ετησίως) και δεύτερον, το διαβατήριο του παίκτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νάτχο έχει στο διαβατήριό του εκτός της ισραηλινής και παλαινιστινιακή σφραγίδα κι αυτό κάνει απαγορευτική την παραμονή του σε αρκετές χώρες. Έτσι, ο αριθμός των ομάδων που θα μπορούσαν να προσελκύσουν τον Ισραηλινό μειώνονται αισθητά, με αποτέλεσμα την δεδομένη χρονική περίοδο η καλύτερη οικονομική πρόταση, πλην ΠΑΟΚ, που έχει στα χέρια του ο Νάτχο να φτάνει τις 700.000 ευρώ.

Εφόσον, δεν αλλάξουν τα δεδομένα είναι προφανές πως η καλύτερη για το μέλλον του Ισραηλινού είναι η συνέχιση της καριέρας του στον ΠΑΟΚ.

Προς το παρόν ο 26χρονος μέσος δεν έχει πει το τελικό ναι στον Ιβάν Σαββίδη, δίνει τον χρόνο στον ατζέντη του να συνεχίσει τις επαφές με συλλόγους από την Ευρώπη ποντάροντας, κυρίως, στο να βρεθεί μια ομάδα από τη Γερμανία που είναι και η μεγάλη του επιθυμία να αγωνιστεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK