Πιθανόν... μεταγραφές

Πιθανόν... μεταγραφές

Ρεπορτάζ: Ακης Ιωακείμογλου


Όσοι πίστεψαν ότι με τις μεταγραφές της τελευταίας στιγμής (Παππάς, Μουράφσκι, Ομάρι) θα έκλεινε ο κύκλος των μεταγραφών για τον Απόλλωνα ίσως πέσει έξω. Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς με δηλώσεις του στην ΕΤ3 πριν από την προπόνηση της Πέμπτης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ενισχυθεί και άλλο η ομάδα.

" Μαζί με τους τερματοφύλακες έχουμε 25 παίκτες. Όπως γνωρίζετε στο πρωτάθλημα υπάρχουν κόκκινες, κίτρινες και τραυματισμοί. Ίσως λοιπόν προχωρήσουμε σε ακόμα μία ή δύο μεταγραφές ", είπε ο Κοκότοβιτς που απέφυγε προσεκτικά να τοποθετηθεί στο θέμα του παροπλισμού του Μιχάλη Νικολόπουλου. " Είναι θέμα της διοίκησης ", είπε χωρίς να αφήσει περιθώρια για επιπλέον συζήτηση.

Όσον αφορά το προσεχές παιχνίδι με το Λεβαδειακό, ο Σέρβος προπονητής τόνισε: " Ο Λεβαδειακός είναι μία νεοφώτιστη ομάδα που θέλει να αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία. Οι παίκτες μου θα πρέπει να είναι σοβαροί, πειθαρχημένοι και υπεύθυνοι μέχρι το τελευταίο λεπτό, όπως έκαναν και με τον ΟΦΗ και πιστεύω ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς ".

Στην προπόνηση της Πέμπτης συμμετείχαν ο Χάρης Παππάς που επέστρεψε από το Καζακστάν όπου είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Ελπίδων, όπως επίσης και ο Δημήτρης Πετκάκης που απουσίασε από τις τελευταίες τρεις προπονήσεις λόγω γαστρεντερίτιδας.

Συνάντηση με Ορφανό

Τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Ορφανό, συνάντησε το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα, Θόδωρος Κιουπτσίδης, προκειμένου να βρεθεί φόρμουλα για την ολοκλήρωση των εργασιών στο γήπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς.



News 24/7

24MEDIA NETWORK