Πιθανότατα χωρίς Πέτκοφ

Δύσκολα θα προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό ο Μίλεν Πέτκοφ. Ο Βούλγαρος μέσος ακολούθησε για άλλη μία φορά ατομικό πρόγραμμα προπόνησης κατά το οποίο έγινε φανερό ότι έχει μείνει αρκετά πίσω.

Πιθανότατα χωρίς Πέτκοφ
Δύσκολα θα προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό ο Μίλεν Πέτκοφ. Ο Βούλγαρος μέσος ακολούθησε για άλλη μία φορά ατομικό πρόγραμμα προπόνησης κατά το οποίο έγινε φανερό ότι έχει μείνει αρκετά πίσω. Το πρόβλημα του τραυματισμού (αιμάτωμα στην ποδοκνημική) δεν έχει ξεπεραστεί ακόμα ενώ όπως καταλαβαίνει κανείς υπάρχει και πρόβλημα φυσικής κατάστασης.

Το θετικό για τον Παράσχο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει άλλα σοβαρά προβλήματα (κάνει ατομικό ο Χάλαρης). Ο Μακεδόνας τεχνικός προπόνησε τη Δευτέρα τους παίκτες του και σιγά-σιγά θα ξεδιπλώνει τα σχέδιά του εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό το Σάββατο. Στον αγώνα κόντρα στους νταμπλούχους Ελλάδας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο τιμωρημένος Λουκάς Καραδήμος.

Το πρωϊ της Δευτέρας έγινε σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα τηρηθούν στον αγώνα με τους ερυθρόλευκους. Οι δύο ΠΑΕ συμφώνησαν να διατεθούν 1.200 εισιτήρια στους φίλους του Ολυμπιακού, στην Θύρα 1, στην μεταλλική εξέδρα η οποία θα λειτουργήσει για πρώτη φορά. Όλα τα υπόλοιπα εισιτήρια θα διατεθούν στους φίλους του Ατρομήτου από την Παρασκευή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK