Πιζάρο: “Είναι αλαζόνας και θα το πληρώσει ο Ρονάλντο”
Ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, εκτός από μεγάλος παίκτης, είναι και ιδιαίτερος χαρακτήρας επιβεβαίωσε ο Νταβίντ Πιζάρο. Ο μέσος της Ρόμα κατηγορεί τον Πορτογάλο ότι είναι αλαζόνας, αναγνωρίζοντας από την άλλη το ταλέντο του.
εκτός από μεγάλος παίκτης, είναι και ιδιαίτερος χαρακτήρας επιβεβαίωσε ο Νταβίντ Πιζάρο. Ο μέσος της Ρόμα κατηγορεί τον Πορτογάλο ότι είναι αλαζόνας, αναγνωρίζοντας από την άλλη το ταλέντο του.
Μιλώντας στον ιταλικό Τύπο ο Χιλιάνος μέσος των «τζιαλορόσι» τόνισε: « Αναμφισβήτητα έχει ποιότητα, αλλά και είναι αλήθεια πως έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα. Μερικά από τα κόλπα του στο κέντρο δεν είναι απαραίτητα και θα πρέπει να μάθει να δείχνει σεβασμό στους αντιπάλους του. Μπορείς να πεις ότι κάτι θα του ετοιμάσουμε για τη ρεβάνς», δήλωσε ο μέσος των Ρωμαίων, αφήνοντας…υποσχέσεις για τον αγώνα του «Ολντ Τράφορντ».
Αξίζει να σημειωθεί πως στο τέλος του πρώτου μέρους της αναμέτρησης του «Ολίμπικο» ο παίκτης της Μάντσεστερ ανάγκασε τον αντίπαλο του να πάρει κίτρινη κάρτα, όταν στο χώρο του κέντρου έκανε τα γνωστά δικά του κόλπα, έχοντας ήδη ανοίξει το σκορ για λογαριασμό των «μπέμπηδων».
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Πιζάρο δήλωσε: « Παίξαμε το παιχνίδι μας και είμαστε απογοητευμένοι που δεν τελειώσαμε τις ευκαιρίες μας. Τα παιχνίδια κρίνονται στις στιγμιαίες αντιδράσεις, αλλά θα μ’ ενδιέφερε να γνωρίζω πόσα σουτ έκαναν. Ακόμα όμως πιστεύουμε στις πιθανότητες μας για το Σκουντέτο και το Τσάμπιονς Λιγκ. Ποτέ δεν εγκαταλείπουμε».
Στην αντίπερα όχθη ο Ρονάλντο μίλησε για τον αγώνα με τους Ρωμαίους, αλλά δεν θέλησε να σχολιάσει τα λεγόμενα του αντιπάλου του. Ο Πορτογάλος μίλησε για το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ και τόνισε: ” Για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα πως έβαλα το γκολ. Έπεσα κάτω, πόνεσα και δεν το απόλαυσα. Θα το δω στην τηλεόραση. Μερικοί λένε πως είναι καλό γκολ”.
Έχοντας στο “τσεπάκι” της το προβάδισμα με το υπέρ της 2-0 η Μάντσεστερ είναι “αγκαλιά” με τα ημιτελικά, με τον Ρονάλντο όμως να τονίζει: ” Το 2-0 είναι καλό αποτέλεσμα, αλλά θα είναι λάθος να πούμε ότι τελείωσε. Ωστόσο, με τον επαναληπτικό στο σπίτι μας θα τελειώσουμε την πρόκριση. Νομίζω πως το 2-0 “σκότωσε” το παιχνίδι, αν και θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα γκολ. Είναι σημαντικό να μην δέχεσαι γκολ για λόγους αυτοπεποίθησης”.