ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Plan B με Ζιντάν στον πάγκο η γαλλική ομοσπονδία

Η Γαλλία θεωρείται, όχι άδικα, το μεγάλο φαβορί στα μπαράζ κόντρα στην Ουκρανία για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Plan B με Ζιντάν στον πάγκο η γαλλική ομοσπονδία

Σε περίπτωση, πάντως, που τα πράγματα στραβώσουν για τους “τρικολόρ” και πέσουν θύμα έκπληξης, η γαλλική ομοσπονδία έχει ήδη εκπονήσει σχέδιο για την επόμενη μέρα της Εθνικής ομάδας.

Οπως αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα “Liberation”, θα υπάρξει αλλαγή φρουράς στο γαλλικό πάγκο με τον Ζινεντίν Ζιντάν να αναλαμβάνει ομοσπονδιακός τεχνικός στη θέση του Ντιντιέ Ντεσάμ ενώ προφανώς θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές.

Ο Ζιντάν προς το παρόν δουλεύει για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά σε ανύποπτο χρόνο στο παρελθόν είχε εκφράσει ενδιαφέρον να εργαστεί στην Εθνική ομάδα την οποία οδήγησε, ως ποδοσφαιριστής, στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1998.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK