Πλατανιάς - Ατρόμητος 0-0

Το 0-0 σημάδεψε τον αγώνα του Πλατανιά με τον Ατρόμητο στα Περιβόλια. Χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες αλλά χωρίς να επιτευχθεί τέρμα. Χαμένος της ισοπαλίας ο φιλοξενούμενος.

Πλατανιάς - Ατρόμητος 0-0

To live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι οι δύο ομάδες δεν μόχθησαν για τη νίκη, κάθε άλλο. Αλλά επίσης κανείς δεν μπορεί ότι κάποια από τις δύο την άξιζε ξεκάθαρα. Ο Πλατανιάς αποφάσισε να πάρει την μπάλα στα πόδια του στην αρχή αλλά υπηρέτησε το στιλ του κυρίαρχου μόλις για 15-20 λεπτά. Εν συνεχεία προτίμησε να αφήσει γήπεδο στον Ατρόμητο για να βρει χώρους κόντρα σ' έναν Ατρόμητο που ψαχνόταν.

Οι Περιστεριώτες έκαναν καλά τα πράγματα μέχρι να φτάσουν στην περιοχή του Ολιμπά αλλά από εκεί και πέρα υπήρχε πρόβλημα. Αναζητώντας συνεχώς το κεφάλι του Παπάζογλου και χωρίς κανείς άλλος να πατάει με αξιώσεις περιοχή δεν είναι να απορεί κανείς που η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο έκανε μόλις δύο τελικές στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, ο Παπάζογλου κινήθηκε περισσότερο εκτός περιοχής εγκαταλείποντας το στατιστικό στιλ αλλά και πάλι δεν είχε τη στήριξη που θα περίμενε. Ο Ατρόμητος στο συγκεκριμένο διάστημα ήταν πολύ πιεστικός αλλά του έλειψε και πάλι η καλή τελική πάσα που θα έκοβε στα δύο την αντίπαλη άμυνα. Ισως του έλειψε και ο Ναπολεόνι ο οποίος μπήκε στο γήπεδο μόλις στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το παιχνίδι τελείωσε με ότι δεν είχε στα 90 πρώτα λεπτά. Κλασικές φάσεις. Στο 90' ο Μιλούνοβιτς πήρε την μπάλα αλλά δεν πρόλαβε να σουτάρει καλά (τον πρόλαβε ο Κατσουράνης) ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Μπαλλας είχε την ευκαιρία αλλά σούταρε ψηλά και η ευκαιρία χάθηκε.

MVP

Οσο έπαιξε, ο Φώτης Γεωργίου έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να νικήσει ο Ατρόμητος. Δημιουργούσε ρήγματα από την πλευρά του, ταλαιπωρούσε την αντίπαλη, έτρεξε και μάρκαρε. Ολα αυτά όμως δεν στάθηκαν αρκετά.

Αδύναμος Κρίκος

Ο Χαβιέ Ούμπιδες βοήθησε ελάχιστα τον Ατρόμητο καθώς δεν κατάφερε να μπει στο πνεύμα της αναμέτρησης.

Σχόλιο

Πρόκειται γα αποτέλεσμα που αφήνει ικανοποιημένο τον Πλατανιά που πήρε ένα βαθμό κόντρα σε μία ομάδα που στοχεύει την Ευρώπη. Ο Ατρόμητος θα πρέπει να αναζητήσει άμεσα τη λύση που θα του επιτρέψει να σκοράρει εύκολα. Προσώρας το γκολ λείπει πολύ από τους Περιστεριώτες.

Οι συνθέσεις

Πλατανιάς: Ολιμπά, Αποστολόπουλος, Ιτούα, Μπανανά (68' Μαχαμάτ), Δήμητρης, Τετέ, Αγκιλέρα, Μπεριάν (71' Μενδρινός), Τσουράκης (83' Ζαραδούκας), Μιλούνοβιτς, Τόρες.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Κατσουράνης, Κούρος, Αγκουαζί, Δημούτσος (81' Μπάλλας), Ουμπίδες, Πίτου (92' Ναπολεόνι), Γεωργίου

News 24/7

24MEDIA NETWORK