Πλατανιάς-Πανιώνιος 3-0 (VIDEOS)

Στο πιο παραγωγικό του παιχνίδι ο Πλατανιάς νίκησε 3-0 τον αγνώριστο Πανιώνιο στα Περιβόλια, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Πλατανιάς-Πανιώνιος 3-0 (VIDEOS)

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εικόνα αγώνα:

Όταν έχεις 22 τελικές τότε δικαιούσαι να σκοράρεις. Ο Πλατανιάς το έκανε τρεις φορές απέναντι σε έναν Πανιώνιο που δεν μπορούσε να αντιδράσει. Ειδικά από το 15ο λεπτό και μετά, μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν του Γιάννη Χριστόπουλου.

Η ομάδα των Χανίων απείλησε για πρώτη φορά στο 22' με τον Τσουράκη να κάνει ό,τι θέλει από τα δεξιά, γύρισε την μπάλα στο κατάλληλο σημείο στον Αγκιλέρα ο οποίος από το ύψος του πέναλτι σούταρε έξω. Ο Πλατανιάς συνέχισε να έχει την υπεροχή και στο 37' σε σέντρα του Αποστολόπουλου από τα δεξιά ο Τετέ πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει έξω από την εστία του Γιαννακόπουλου. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με μια διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους καθώς ο Τόρες βρέθηκε σε θέση βολής από τα δεξιά δυο φορές αλλά ισάριθμες ο Γιαννακόπουλος είπε όχι.

Στο δεύτερο μέρος ήρθε ο θρίαμβος. Στο 55ο λεπτό ο Τόρες με τακουνάκι βρήκε τον Μιλούνοβιτς κι αυτός άνοιξε το σκορ, για να έρθει στο 70' το 2-0 με το δεύτερο γκολ του Μιλούνοβιτς, αφού πρώτα είχε πραγματοποιηθεί μεγάλη επέμβαση του Γιαννακόπουλου σε εξ επαφής σουτ του Γουνδουλάκη.

Ο Πανιώνιος προσπάθησε να πιέσει, βγήκε μπροστά, αλλά ο Πλατανιάς συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και έφτασε σε τρίτο γκολ. Αυτό ήρθε από τον Τόρες, ο οποίος στο 84ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό και θριαμβευτικό 3-0.

MVP:

Ο Μιλούνοβιτς σκόραρε δις και δικαίως παίρνει τον συγκεκριμένο τίτλο.

Αδύναμος κρίκος:

Αν εξαιρέσουμε τον Γιαννακόπουλο που κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα (με βάση τις τελικές και τις ευκαιρίες του Πλατανιά), οι υπόλοιποι "κυανέρυθροι" είχαν μια κακή βραδιά.

Σχόλιο:

Ο Πλατανιάς έδειξε ότι η καλή εμφάνιση στο Καραϊσκάκη δεν ήταν φωτοβολίδα. Αντίθετα ο Πανιώνιος άφησε πίσω του την καλή εικόνα με ΠΑΟΚ στην Τούμπα και έγινε έρμαιο στις ορέξεις των Κρητικών. Απίστευτη επιθετική επίδοση από τον Πλατανιά, αποδέχθηκε τη μοίρα του από νωρίς ο Πανιώνιος.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Αποστολόπουλος, Ιτούα, Μπανανά, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Τετέ, Μιλούνοβιτς (76' Μιλούνοβιτς), Τσουράκης (85' Μαχαμάτ), Μπεριάν (67' Γουνδουλάκης), Τόρες.

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Παντίδος, Οικονόμου, Σιώπης (57' Κόρμπος), Μητρόπουλος, Ιμπαγάσα (73' Μπούζας), Κολοβός (65' Πάνος), Μπουμάλ, Γιάννου

News 24/7

24MEDIA NETWORK