Ο Πλατανιάς δεν εγκαταλείπει το όνειρο...

Αρκούσε το γκολ του Μουνάφο του 30' για το 1-0 του Πλατανιά επί της Βέροιας. Στο -1 από την Ξάνθη η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, χτυπάει την πόρτα των πλέι οφ. Με δέκα παίκτες από το 23' η βασίλισσα του βορρά, υπέστη όγδοη σερί ήττα και παρέμεινε ουραγός.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι δύο (δικαιολογημένες) κίτρινες στον Αντονιάν για copy-paste μαρκαρίσματα (16', 23') και η υπέροχη κεφαλιά-γκολ του Μουνάφο (από οριακή θέση) στο 30' έκριναν το ματς στα Περιβόλια.

Με το υπέρ του 1-0 και το αριθμητικό πλεονέκτημα ο Πλατανιάς ήταν όσο άνετος χρειαζόταν για να μην διακινδυνεύσει και να προστατεύσει την τρίτη νίκη του στα τελευταία τέσσερα ματς. Η Βέροια πάλεψε πολύ για ν' ανταπεξέλθει, δεν απειλήθηκε πολύ, να φτιάξει πάντως φάσεις δεν είχε τον τρόπο. Το μηδέν στην επίθεση για έκτο σερί παιχνίδι δεν αποφεύχθηκε (με μόλις 2 τελικές εκτός εστίας) και μαζί η όγδοη ήττα για την ουραγό ομάδα του Ντόστανιτς. Ο οποίος ό,τι κι αν δοκίμασε έπεσε στο κενό, αφού ο Μπαλάφας αναγκάστηκε να παίξει στόπερ μέχρι να βγει από το ματς, ο Στόιτσεφ ήταν παρών-απών, ο Σαρπόνγκ ανούσιος και ο Καπετάνος αποκομμένος.

Φρόντισε και ο Γιώργος Παράσχος γι' αυτό, αφού στο συμπαγές σύνολο που έχει φτιάξει όποιος κι αν μπήκε στη ροή του αγώνα (Κάργας, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα) η χημεία και η ομοιογένεια δεν επηρεάστηκαν. Οι Χανιώτες μάλιστα άγγιξαν το 2-0, με τον Γιακουμάκη στο 60' και τον Μανούσο στο 63', χωρίς η απώλεια των εν λόγω ευκαιριών να επηρεάσει το αποτέλεσμα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Στάθης, Μπανανά (46' Κάργας), Καρυπίδης, Βάντερσον, Μενδρινός (71' Στανισάβλιεβιτς), Μουνάφο, Μανούσος, Γιορέντε (79' Ντεβέσα), Σιγκνέβιτς, Γιακουμάκης

Βέροια: Πέρεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Καλί, Αντονιάν, Τομάς, Μπαλάφας (69' Μπελαΐντ), Σαρπόνγκ (73' Μίλιεβιτς), Στόιτσεφ (46' Σισοκό), Κάλβο, Καπετάνος

News 24/7

24MEDIA NETWORK