Πλατέλλας: Όταν είσαι η ΑΕΚ, δε φοβάσαι (VIDEO)

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ για τον στόχο της παρουσίας του στην ομάδα και στις τρεις κατηγορίες ενώ αναφέρθηκε και στο όνειρό του να μπει στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Πλατέλλας: Όταν είσαι η ΑΕΚ, δε φοβάσαι (VIDEO)

Για την... αγροτική περιπέτεια της ΑΕΚ στη Γ' Εθνική: «Ήταν μία δύσκολη χρονιά για μας. Η ομάδα πέρασε δύσκολα. Κανείς δεν μπορούσε να δεχθεί ότι ήμασταν στην Γ" Εθνική. Όλοι που ήρθαμε εδώ ήρθαμε για ένα σκοπό: να ανεβάσουμε την ομάδα και να την πάμε εκεί που αξίζει».

Για το όνειρο της κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Όλοι περιμένουν το γήπεδο. Είναι μεγάλη υπόθεση κάθε ομάδα να έχει το δικό της γήπεδο. Να είναι έδρα και από εκεί και πέρα θα έρθουν τα πρωταθλήματα και πορείες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις»

Για το βαθμό δυσκολίας στη Football League: «Είναι μία δύσκολη κατηγορία. Πιστεύω θα περάσουμε κάποιες δύσκολες φάσεις, αλλά εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν. Είμαστε η ΑΕΚ. Θα πηγαίνουμε σε κάθε έδρα να κερδίσουμε και στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω πάρα πολύ να μείνω στην ομάδα. Δουλεύω καθημερινά, παλεύω σκληρά, κάνω αυτά που θέλει ο προπονητής μου για να ανέβω ψηλά. Θέλω να μείνω στην ομάδα και στις τρεις κατηγορίες. Είναι το πιο σημαντικό απ" όλα. Και να πατήσω στο... χαλί της Αγιά Σοφιάς».