Play-off: Πρώτο βήμα τίτλου για τη Σαν Λορέντσο

Η Σαν Λορέντσο έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Απερτούρα της Αργεντινής επικρατώντας με 2-1 της Τίγκρε. Ο τίτλος είναι πιθανό να κριθεί το προσεχές Σάββατο εάν η Σαν Λορέντσο καταφέρει να νικήσει τη Μπόκα Τζούνιορς.

Play-off: Πρώτο βήμα τίτλου για τη Σαν Λορέντσο

Ο πρώτος αγώνας των play-off πρωταθλήματος διεξήχθη σε ουδέτερη έδρα, στο γήπεδο Χοσέ Αλμαφιτάνι της Βελέζ Σάρσφιλντ και οι παίκτες της Σαν Λορέντσο ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς. Αφού έχασαν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ με τους Τόρες και Σολάρι, τα κατάφερε ο Πάμπλο Μπαριέντος στο 18ο λεπτό. Τρία λεπτά αργότερα, από σέντρα του Μπαριέντος ο Γκονζάλο Μπεργκέσιο έδωσε στην ομάδα του προβάδισμα δύο τερμάτων.

Η αντίδραση από πλευράς Τίγκρε ήρθε στο 76ο λεπτό όταν ο Σεμπάστιαν Ρουσκουλέδα σέντραρε και με κεφαλιά ο Λεάντρο Λαζάρο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αγκουστίν Οριόν. Η Τίγκρε τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ιλας στις καθυστερήσεις.

Το προσεχές Σάββατο (20/12) η Σαν Λορέντσο αντιμετωπίζει τη Μπόκα Τζούνιορς και σε περίπτωση νίκης στέφεται πρωταθλήτρια. Εάν νικήσει η Μπόκα, θα παραμείνει ζωντανή στο παιχνίδι του τίτλου και η Τίγκρε και τα πάντα θα κριθούν στον μεταξύ τους αγώνα την επόμενη Τρίτη (23/12). Εάν Μπόκα και Σαν Λορέντσο έρθουν ισόπαλες, η Τίγκρε τίθεται εκτός μάχης και η Μπόκα Τζούνιορς θα θέλει τη νίκη απέναντί της ώστε να πάρει το τρόπαιο στη διαφορά τερμάτων από την Σαν Λορέντσο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK