"Πληγές" σε όλες τις γραμμές για την Γαλλία

"Πληγές" σε όλες τις γραμμές για την Γαλλία
Με αρκετές αμυντικές απουσίες θα παραταχθεί η Γαλλία στον προτελευταίο αγώνα των προκριματικών του Μουντιάλ του 2006. Οι "τρικολόρ" θα αντιμετωπίσουν την Ελβετία στην Βέρνη και ο Ρεϊνάλντ Ντομενέκ θα πρέπει να προβεί σε αλχημείες για να καταρτίσει μία αξιοπρεπή οπισθοφυλακή.

Εκτός "μάχης" έχουν τεθεί εδώ και καιρό οι τραυματισμένοι Ζεμπινά και Ρεβεγιέρ, ενώ και Σανιόλ δεν μπορούσε να παίξει, αφού είχε συμπληρώσει κάρτες. Ολα τα παραπάνων οδηγούν τον Γκαλάς στο αριστερό άκρο της άμυνας, παρά το ότι ο παίκτης της Τσέλσι έχει δηλώσει ότι δεν του αρέσει η συγκεκριμένη θέση. Στο κέντρο των μετόπισθεν θα μετακομίσει ο Λιλιάμ Τουράμ, ο οποίος θα έχει παρτενέρ του τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

" O Mπουμσόνγκ δεν μπορεί να παίξει στα πλάγια. Η θέση του είναι στο κέντρο, αφού όταν τον δοκιμάσαμε αλλού δεν πήγε καλά. Επίσης καλέσαμε εσπευσμένα τον Ζουριετί αφού δεν έχουμε άλλο παίκτη στην θέση αυτή", ήταν τα λόγια του "εκλέκτορα" της Γαλλίας, ο οποίος απάντησε και για την κλήση του παίκτη της Μπορντό.

Αξίζει να αναφερθεί ότι και οι Σεμπαστιάν Σκιλασί και Καέλ Ζιβέ δεν μπορούν να βοηθήσουν την πατρίδα τους, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με το βασικό επιθετικό δίδυμο των Ανρί και Τρεζεγκέ, οι οποίοι είναι επίσης τραυματίες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK