Πλήγμα η απουσία του Ν.Χ.Παπαδόπουλου

Ο τραυματισμός στο χέρι του Νίκου Παπαδόπουλου του Χρήστου και η απουσία του από τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, μόνοως πλήγμα μπορεί να θεωρηθεί αφού ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ήταν η "κολώνα" του Απόλλωνα Καλαμαριάς την φετινή σεζόν.

Πλήγμα η απουσία του Ν.Χ.Παπαδόπουλου

Ο τραυματισμός στο χέρι του Νίκου Παπαδόπουλου του Χρήστου και η απουσία του από τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, μόνο ως πλήγμα μπορεί να θεωρηθεί αφού ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ήταν η "κολώνα" του Απόλλωνα Καλαμαριάς την φετινή σεζόν.

Ο Παπαδόπουλος έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια της Καλαμαριάς μέχρι τώρα και σίγουρα θα ήθελε να δώσει το παρών και στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο ίδιος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω του τραυματισμού του και περιμένει τις εξετάσεις της Πέμπτης για να διαπιστώσει τον ακριβή χρόνο απουσίας του. Μάλιστα δεν αποκλείεται να χρειαστεί μικροεπέμβαση, κάτι που θα οριστικοποιηθεί στο τέλος της εβδομάδας.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Απόλλωνα έκαναν προπόνηση την Τρίτη παρά το γεγονός πως την Δευτέρα είχαν την αγωνιστική υποχρέωση κόντρα στη Λάρισα. Βλέπετε, το πρόγραμμα τρέχει και ο αγώνας του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό... δεν μπορεί να περιμένει.

Από την προπόνηση της Τρίτης απουσίασε ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς που υποφέρει από τραυματισμό, ενώ από την αναμέτρηση κόντρα στους Πειραιώτες θα απουσιάσει ο Δημήτρης Πετκάκης που δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο ματς με την ΑΕΛ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK