Πλήγματα για Γιούβε, Μίλαν, Ίντερ

Ο προπονητής μίας ομάδας η οποία διαθέτει στις τάξεις της πλήθος διεθνών, σταυρώνει τα δάχτυλά του και... προσεύχεται όταν φτάνει η ώρα για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων. Φαίνεται όμως πως αυτή τη φορά, οι Φάμπιο Καπέλο, Κάρλο Αντσελότι και Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν εισακούστηκαν.

Πλήγματα για Γιούβε, Μίλαν, Ίντερ

Ο προπονητής μίας ομάδας η οποία διαθέτει στις τάξεις της πλήθος διεθνών, σταυρώνει τα δάχτυλά του και... προσεύχεται όταν φτάνει η ώρα για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων. Φαίνεται όμως πως αυτή τη φορά, οι Φάμπιο Καπέλο, Κάρλο Αντσελότι και Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν εισακούστηκαν, με συνέπεια οι τρεις μνηστήρες του τίτλου, Γιουβέντους, Μίλαν και Ίντερ να κουβαλούν προβλήματα από τα ματς του περασμένου Σαββάτου και της Τετάρτης.

Αρχίζοντας με τους πρωταθλητές, η "Γηραιά Κυρία" υποδέχεται το Σάββατο τη Μεσίνα αλλά στην αποστολή αναμένεται να μην βρίσκονται δύο βασικά στελέχη. Ο λόγος για τον Γάλλο αμυντικό μέσο Πατρίκ Βιεϊρά και τον Σουηδό στράικερ, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Αμφότεροι αποχώρησαν τραυματίες από τα παιχνίδια των χωρών τους τη Τετάρτη και δίνονται αμφίβολοι και για τον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου, στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στα των εκπροσώπων του Μιλάνου, υπάρχει μία... και καλή απουσία για τον καθένα. Η Μίλαν, θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κάλιαρι δίχως τον αναντικατάστατο στόπερ Αλεσάντρο Νέστα στην αποστολή. Ο άλλοτε άσος της Λάτσιο υποβλήθηκε σε επέμβαση στο χέρι και δεν έχει καθοριστεί ακόμη το ακριβές διάστημα αποχής του.

Εξάλλου, οι "νερατζούρι" έχασαν τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς για το επόμενο δίμηνο. Ο Σέρβος επιτελικός μέσος, έπαθε θλάση βαριάς μορφής στον αγώνα απέναντι στο Βέλγιο το περασμένο Σάββατο και ως εκ τούτου, ο Χουάν Σεμπάστιαν Βερόν μάλλον θα εξαιρεθεί από το rotation του τεχνικού του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK