Πλήρης και έτοιμος για την μεγάλη "μάχη" ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του για την μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ (26/4). Αναλυτικά οι είκοσι παίκτες που αποτελούν την αποστολή του "Γηραιού".

Πλήρης και έτοιμος για την μεγάλη "μάχη" ο Ηρακλής
INTIME SPORTS

Δίχως κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ ο Ηρακλής. Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου έκαναν το απόγευμα του Σαββάτου (25/4) προπόνηση στης εγκαταστάσεις του συλλόγου στην Μίκρα και στη συνέχεια ο κόουτς ανακοίνωσε τους είκοσι παίκτες που θα αποτελέσουν την αποστολή για το κρίσιμο ματς.

Αυτοί είναι οι: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Βαλεριάνος, Στάμου, Μπαρτολίνι, Ρομάνο, Καρασαλίδης, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Κάσσος, Σιατραβάνης, Τσιλιανίδης, Τσιλιγκίρης.

Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή, Σπύρος Παπαθανασάκης, έφτασε στην Θεσσαλονίκη το πρωί του Σαββάτου (25/4) και συναντήθηκε με τον προπονητή, Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος του ανέλυσε τα πάντα γύρω από την ομάδα.

Ο κ. Παπαθανασάκης αναμένεται να δώσει το παρών στο Καυτανζόγλειο στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ (26/4), προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK