Πλήρης με Ολυμπιακό ο Πλατανιάς

Τους 19 ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή του Πλατανιά για την αναμέτρηση της Κυριακής (4/1) με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" ανακοίνωσε ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Πλήρης με Ολυμπιακό ο Πλατανιάς
INTIME SPORTS

Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στην αποστολή του Πλατανιά για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (4/1) κόντρα στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (2/1), που πραγματοποιήθηκε στο Μάλεμε, ο Γιάννης Χριστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία αποτελείται από τους: Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Γιακουμάκη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ιτούα, Κοκκαλά, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Μπεριάν, Ναζλίδη, Ολιμπά, Τόρες, Τσουράκη, Φιγκέιρα.

Σημειώνεται ότι ο Τέτε συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής, ενώ ο Τζίλβαν δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος. Υπενθυμίζεται ότι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου, έκανε ένεση για να καταφέρει να αγωνιστεί με τον Ο.Φ.Η., η κατάστασή του επιδεινώθηκε και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπει, το τελευταίο διάστημα, σε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και αποφόρτισης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK