Πληρωμές και... ιατρικό ρεπορτάζ

Πληρωμές και... ιατρικό ρεπορτάζ
Το εγκώμιο των οπαδών του Ιωνικού έπλεξε σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ιωνικός, κ. Χρήστος Κανελλάκης, ο οποίος έμεινε πλήρως ικανοποιημένος, τόσο από την προσέλευση του κόσμου στο ματς με τον Παναθηναϊκό, όσο και από την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας.

Χαρακτηριστικά ο Χρήστος Κανελλάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: " Για μένα το καλύτερο αποτέλεσμα από το ματς με τον Παναθηναϊκό, ήταν ο κόσμος μας ο οποίος προσήλθε μαζικά στο γήπεδο και το κυριότερο ήταν άψογος στη συμπεριφορά του. Οι φίλαθλοί μας έδειξαν πολύ μεγάλη υπευθυνότητα, ενίσχυσαν με πάθος την ομάδα μας και περιφρούρησαν το γήπεδό μας, μη επιτρέποντας σε κανέναν να πετάξει το παραμικρό στον αγωνιστικό χώρο.

Δείγμα του έντονου ενδιαφέροντος που δείχνει φέτος ο κόσμος του Ιωνικού είναι το γεγονός ότι κυκλοφορήσαμε 400 εισιτήρια διαρκείας, τα οποία εξαντλήθηκαν και για να ανταποκριθούμε στη ζήτηση θα τυπώσουμε και θα θέσουμε σε κυκλοφορία εντός των προσεχών ημερών άλλα 200 προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες των φιλάθλων μας.

Ζητάμε συγνώμη από τους φιλάθλους μας γιατί το γήπεδο της Νεάπολης δεν ήταν 100% έτοιμο, αλλά οι εργασίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και σε λίγο καιρό το γήπεδό μας θα αλλάξει όψη, καθώς θα μπούν παντού καινούργια καθίσματα, καινούργια δημοσιογραφικά θεωρεία και γενικά καταβάλουμε κάθε προσπάθεια προκειμένου το γήπεδό μας να γίνει πιο φιλόξενο και πιο φιλικό σε όλους".

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού προπονήθηκαν το πρωί της Τετάρτης, ενώ πριν βγουν στο γήπεδο εισέπραξαν πριμ και δόσεις συμβολαίων, κίνηση που σχολιάστηκε ευμενέστατα.

Στο μέτωπο των τραυματιών, τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε τη Τρίτη ο Κεντάλ Ουκάρ έδειξαν ότι ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έχει υποστεί βλάβη στον μηνίσκο του αριστερού του ποδιού και έτσι αύριο το πρωί θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση από τον γιατρό του Ιωνικού, Γιάννη Βεκιάρη. Ο Ουκάρ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τέσσερις εβδομάδες. Επίσης, χθες χειρουργήθηκε στους κοιλιακούς ο Στάθης Ρόκας, ο οποίος θα μείνει εκτός προπονήσεων για ένα μήνα. Η εγχείρηση έγινε στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τον κ. Γενίτσαρη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK