Κόπηκε ο Τζαβέλλας

Ο 27χρονος αμυντικός δεν βρίσκεται στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Αναστασιάδης για το παιχνίδι με την Καλλονή. Δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να κινηθεί για αριστερό μπακ, ανεβαίνει ο Νομπόα.

Κόπηκε ο Τζαβέλλας

Ο Αγγελος Αναστασιάδης "έκοψε" από την αποστολή του αυριανού (14/1) αγώνα με την Καλλονή τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος πληρώνει το μάρμαρο για την βαριά ήττα στην Τρίπολη. Από εκεί και πέρα, εκτός έμεινε και ο Σπυρόπουλος εν αναμονή της απολογίας του στη διοίκηση, αλλά και ο Στέλιος Ποζατζίδης (πληρώνει το μάρμαρο της αποτυχίας στην Κέρκυρα), με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ πλην του Ρατς να μην έχει, πλέον, διαθέσιμες λύσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας. Μάλιστα, είναι πιθανό μετά από αυτές τις εξελίξεις οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ να κινηθούν και για αριστερό μπακ την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με την Καλλονή ολοκληρώθηκε, εξάλλου, την Τρίτη (13/1) με προπόνηση στην Τούμπα. Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου δούλεψαν στην τακτική με ασκήσεις κατοχής, αλλά και οικογενειακό δίτερμα με περιορισμούς στην επαφή με τη μπάλα.

Στο διπλό πήρε μέρος και ο Κριστιάν Νομπόα που καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς προκειμένου να είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Τέλος, ο Αλέξανδρος Τζιόλης συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας υψηλής έντασης, ο Φάνης Τζανδάρης έκανε αποφόρτιση και δεν συμμετείχε στις ασκήσεις με μπάλα (βρίσκεται, πάντως, στην αποστολή), ο Παναγιώτης Γλύκος συνέχισε θεραπεία κι ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης αποκατάσταση.

Στην αποστολή συγκεκριμένα είναι οι: Ιτανζ, Γιακουμής, Ρατς, Κίτσιου, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Τζανδάρης, Γκολάσα, Μαντούρο, Σαββίδης, Μακ, Περέιρα, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Παπαγιαννόπουλος, Παπαδόπουλος, Κουλούρης.

Διαβάστε ακόμη:

ΠΑΟΚ, ώρα μηδέν

Οι 5 λόγοι της κατάρρευσης του ΠΑΟΚ

Τα 10 "λαβράκια" για τον ΠΑΟΚ (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK