Πληρώνουν τα εισιτήρια του κόσμου οι ποδοσφαιριστές

Η Σουόνσι τα δίνει όλα για την αποφυγή του υποβιβασμού και οι ποδοσφαιριστές της απέδειξαν στην πράξη ότι χρειάζονται τον κόσμο την ομάδα δίπλα τους στο παιχνίδι με τη Σάντερλαντ.

Swansea City manager Paul Clement applauds after the final whistle of the English Premier League soccer match, Swansea City against Everton at the Liberty Stadium, Swansea, Wales,  Saturday May 6, 2017. (David Davies/PA via AP)
Swansea City manager Paul Clement applauds after the final whistle of the English Premier League soccer match, Swansea City against Everton at the Liberty Stadium, Swansea, Wales, Saturday May 6, 2017. (David Davies/PA via AP) AP

Στην τελική ευθεία για την προσπάθεια που κάνει για τη σωτηρία της, η Σουόνσι τα δίνει όλα για να τα καταφέρει.

Και όταν λέμε όλα, το εννοούμε, εντός και εκτός γηπέδου. Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό. Απλώς οι ποδοσφαιριστές της αποφάσισαν να πληρώσουν οι ίδιοι τα 3000 εισιτήρια για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σάντερλαντ το επόμενο Σάββατο έτσι ώστε οι οπαδοί τους να ταξιδέψουν μαζικά και απαλλαγμένοι από το οικονομικό κόστος.

"Είναι μία εξαιρετική ιδέα" τόνισε ο προπονητής των Ουαλών Πολ Κλέμεντ για να συμπληρώσει: "μακάρι να μπορούσαμε να τους πάρουμε όλους μαζί μας".

Αυτό θα πεί σύνδεση του κόσμου με την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές, αυτό θα πει σε τελική ανάλυση ποδόσφαιρο.

Photo Credit: David Davies/PA via AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK