Πλήρωσε και γλίτωσε ο ΟΦΗ

Έστω και την ύστατη ώρα οι άνθρωποι του ΟΦΗ βρήκαν τα χρήματα που απαιτούνταν και έτσι ο κίνδυνος να μπει σε μπελάδες η ομάδα αποφεύχθηκε. Αυτό σημαίνει παράλληλα ότι το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για τη 18η αγωνιστική θα διεξαχθεί κανονικά το απόγευμα της Τετάρτης.

Πλήρωσε και γλίτωσε ο ΟΦΗ
INTIME SPORTS

Αυτή την ώρα ο πρόεδρος της λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος, ενημερώνει τους προέδρους των ομάδων για τις εξελίξεις και απομένει η τυπική εντολή για να γίνει κανονικά το παιχνίδι.

Πρωτοβουλία και έκρηξη Μαχλά!

Με χρήματα του Νίκου Μαχλά (από προσωπικούς λογαριασμούς του) καλύφθηκαν οι οφειλές της ΠΑΕ ΟΦΗ προκειμένου να παραμείνει στο πρωτάθλημα ο σύλλογος του Ηρακλείου.

Την υπόθεση χειρίστηκε αποκλειστικά η παλιά δόξα της ομάδας (και πρώην πρόεδρος) ο οποίος ήταν στα όριά του αφού από τη Λίγκα έδειξαν αδιαλλαξία ως προς την ώρα!

Συγκεκριμένα, ο Μαχλάς καθυστέρησε κατά περίπου 20 λεπτά να προσέλθει (η διορία έληγε στις 12:00) και αυτομάτως τέθηκε θέμα να μην διεξαχθεί το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό!

Ο Μαχλάς εξερράγη και τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν να μην δοθούν λίγα λεπτά παραπάνω προκειμένου να τελειώσει τυπικά η υπόθεση. Τελικά η κατάσταση ομαλοποιήθηκε και η Λίγκα δέχθηκε να δοθούν λίγα λεπτά παραπάνω για να φτάσουν τα σχετικά παραστατικά.

Η ανακοίνωση της Super League

"Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ θα διεξαχθεί στις 17:15".

News 24/7

24MEDIA NETWORK