Πλήθος και μεγάλο πάθος στο συλλαλητήριο της ΑΕΚ

Περίπου 5.000 φίλοι της ΑΕΚ έδωσαν δυναμικό παρών στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Άτομα όλων των ηλικιών, καθώς και μεγάλες δόξες της Ένωσης φώναξαν συνθήματα και έδωσαν τον παλμό.

Πλήθος και μεγάλο πάθος στο συλλαλητήριο της ΑΕΚ

Χιλιάδες φίλοι της AEK βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (12/3) στη Νέα Φιλαδέλφεια φωνάζοντας συνθήματα κατά του Δημάρχουν Άρη Βασιλόπουλου και υπέρ της κατασκευής του νέου γηπέδου.

Πιο συγκεκριμένα, περίπου 5.000 Ενωσίτες, όλων των ηλικιών μαζεύτηκαν έξω από το σημείο που βρισκόταν η Σκεπαστή στο "Νίκος Γκούμας" και μέσω πορείας έφθασαν μέχρι το Δημαρχείο. Φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά του Δημάρχου, ενώ κρατούσαν και αρκετά πανό.

Πλήθος και μεγάλο πάθος στο συλλαλητήριο της ΑΕΚ

Φτάνοντας εκεί το μικρόφωνο πήραν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ οι οποίοι έδωσαν τον παλμό. Εκεί ήταν μεγάλες δόξες της ομάδας, όπως ο Θωμάς Μαύρος, ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής, ο Ηλίας Ατματζίδης και ο Στέλιος Σεραφείδης, καθώς κι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βαγγέλης Ασλανίδης.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε και ένας εκ των διοργανωτών του συλλαλητηρίου και μέλος της original ο οποίος τόνισε πώς η διαμαρτυρία θα συνεχίζεται κάθε μέρα μέχρι να ξεκινήσουν τα έργα για την κατασκευή του νέου γηπέδου!

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο συλλαλητήριο δεν συνέβη το παραμικρό περιστατικό, ενώ η παρουσία της αστυνομίας ήταν διακριτική.

News 24/7

24MEDIA NETWORK