Τι τους έκανες ρε Χολέμπας;

Αυτές οι φάσεις μόνο στην Premier League! Ο απίθανος Ντιμιτρί Παγέτ με ασίστ ραμπόνα σέρβιρε έτοιμο γκολ για την ομάδα του Αρτούρ Μαζουακού. Γκολ και ο Χολέμπας (VIDEOS)!

Τι τους έκανες ρε Χολέμπας;

Ματσάρα έγινε στο "London Stadium" ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Γουότφορντ! Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, μετά από μαγική ασίστ ραμπόνα ( θα διεκδικήσει το...Οσκαρ για την ασίστ της χρονιάς) του Παγέτ στον Ντίνι!

Οι φιλοξενούμενοι βέβαια είχαν πάρει... φόρα και όχι μόνο έκαναν το 3-2, αλλά πέτυχαν και τέταρτο γκολ με τον Χοσέ Χολέμπας( το παρθενικό του την φετινή σεζόν, με αριστερό βολέ)! Ο διεθνής Έλληνας μπακ δείχνει αναγεννημένος με το 5-3 -2 του Ματσάρι στην Γουότφορντ αφού παίρνει περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες.

Αυτή πάντως ήταν και μια... μίνι εκδίκηση του Χολέμπας κόντρα στον Αρτούρ Μαζουακού που πλέον ανήκει στη Γουέστ Χαμ.Οι δυο τους είχαν συνυπάρξει για λίγο στον Ολυμπιακό, το καλοκαίρι του 2014, όταν ο Χοσέ ουσιαστικά οδηγηθηκε στην έξοδο απο τον Μίτσελ (και την παραχωρησή του στην Ρόμα) επειδή ο Ισπανός κόουτς προόριζε για βασικό στους ερυθρόλευκους τον νεαποκτηθέντα Γάλλο.

Δείτε σε VIDEO τις δύο τρομερές φάσεις:



News 24/7

24MEDIA NETWORK