Πογκμπά: "Ασεβής η Γιουνάιτεντ"

Ο Πολ Πογκμπά δεν ξεχνάει την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εξαπέλυσε για ακόμα μία φορά επίθεση κατά του αγγλικού συλλόγου, χαρακτηρίζοντας "ασεβή" τη συμπεριφορά τους.

Πογκμπά: "Ασεβής η Γιουνάιτεντ"

"Με απέκλεισαν γιατί είπαν ότι ήθελα να φύγω. Αυτό είναι ασέβεια. Ίσως πίστευαν ότι δεν έκαναν λάθος", δήλωσε μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή του "BBC".

Ο 21χρονος Γάλλος μέσος αποχώρησε από τους "κόκκινους διαβόλους" το καλοκαίρι του 2012, με τον Άλεξ Φέργκιουσον να τον κατηγορεί ανοιχτά στο τηλεοπτικό δίκτυο του συλλόγου. "Δεν νομίζω ότι μας έδειξε καθόλου σεβασμό", είχε δηλώσει τότε ο Σκοτσέζος προπονητής.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί μόλις 7 φορές, ως αλλαγή, με τη Γιουνάιτεντ κι έψαχνε να βρει ομάδα όπου θα έπαιρνε περισσότερα λεπτά συμμετοχής, με συνέπεια να καταλήξει στη Γιουβέντους, όπου μετράει πλέον 60 συμμετοχές στη Serie A και 12 γκολ.

"Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας μεγάλος σύλλογος, αλλά πρέπει να κοιτάξω και τον εαυτό μου. Πρέπει να παίζω. Ο προπονητής μου είπε ότι θα υπάρχει χώρος να αγωνίζομαι, αλλά δεν έπαιζα και έκανα προπόνηση μόνος μου για μία εβδομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK