Πογκμπά: Η επική ανάρτησή του μετά τα σενάρια για το μέλλον του

Φωτογραφία με παραδοσιακή ενδυμασία της Σαουδικής Αραβίας έβγαλε ο Πολ Πογκμπά μετά από τα σενάρια που τον θέλουν εκτός Γιουβέντους.

FILE - France's Paul Pogba runs with the ball during an international friendly soccer match between France and Cote d'Ivoire at the Velodrome stadium in Marseille, southern France, on  March 25, 2022. Pogba will miss the World Cup with ongoing knee problems. (AP Photo/Daniel Cole, File)
Ο Πολ Πογκμπά με την φανέλα της Εθνικής Γαλλίας στην αναμέτρηση κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού AP

Να ξεγελάσει τους πάντες θέλησε ο Πολ Πογκμπά μετά από τα σενάρια που τον ήθελαν να αφήνει την Γιουβέντους και να γίνεται κάτοικος Σαουδικής Αραβίας.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος εξτρέμ ανέβασε μία φωτογραφία στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μία κελεμπία, απαντώντας ουσιαστικά στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται πολύ κοντά στη μετακίνησή του σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Μάλιστα, φέρεται πως ο Πογκμπά είχε συνάντηση και με τον προπονητή της Αλ Ιτιχάντ, Νούνο Εσπιρίτο Σάντος, χωρίς όμως να υπάρξει, προς το παρόν τουλάχιστον, κάποια οριστική συμφωνία.

Θυμίζουμε πως ο Πογκμπά είχε ξεκαθαρίσει πως θέλει να παραμείνει κάτοικος Γιουβέντους και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, κάτι που είχε τονίσει σε δηλώσεις του και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ, μεταγραφές: Αυτόν τον στόπερ υπεράνω πάσης υποψίας θέλει ο Κλοπ

Γιουνάιτεντ, μεταγραφές: Η ομάδα που κυνηγάει με τα μανίας τον Μαγκουάιρ

Μπάγερν, μεταγραφές: Ο... Κβαρατσχέλια σε εκδοχή τερματοφύλακα στο στόχαστρο του Τούχελ

News 24/7

24MEDIA NETWORK